search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 06:23
MENU CLOSE

MasterChef: Κριτές για μία ημέρα Μαργαρίτης Σχοινάς και Μαργκρέτε Βεστάγκερ (Video)

29.04.2020 09:15
«MasterChef»: Οι καθυστερήσεις και η ανησυχία του καναλιού!  - Media

 

Ευρωπαϊκός αέρα φύσηξε στo MasterChef, καθώς στο επεισόδιο της Δευτέρας τόσο τους παίκτες όσο τους τηλεθεατές περίμενε μια ιδιαίτερη έκπληξη.

Συγκεκριμένηα στην 8η εξωτερική ομαδική δοκιμασία, οι 9 «παλιοί» παίκτες αλλά και οι 3 «νεοφερμένοι», μετά την επιστροφή στο διαγωνισμό της Μάρλεν, της Μαριάννας και του Γιώργου βρέθηκαν στο Κέντρο Πολιτισμού, Σταύρος Νιάρχος και εκεί κλήθηκαν να μαγειρέψουν για δύο υψηλούς προσκεκλημένους.

Οι 12 υποψήφιοι μαγείρεψαν χρησιμοποιώντας υλικά φτιαγμένα με περιβαλλοντική ευαισθησία από διαφορετικά μέρη της Ευρώπης, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πράσινης Συμφωνίας.
Οι παίκτες εκτός από τους κριτές έπρεπε να πείσουν με τις μαγειρικές τους ικανόητες και δύο προσκεκλημένους: Την Εκτελεστική Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κυρία Μαργκρέτε Βεστάγκερ και τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Μαργαρίτη Σχοινά. Και οι δυο αφού δοκίμασαν τα πιάτα έπρεπε να κρίνουν το γευστικό αποτέλεσμα.

Η κυρία Βεστάγκερ εξάντηλησε την αυστηρότητά της καθώς δεν είχε κακό λόγο για κανένα πιάτο  και δεν έδειξε να ενθουσιάζεται και με κάποιο, ενώ ο Μαργαρίτης Σχοινάς αν και είχε έναν καλό λόγο για όλους και για όλα τα πιάτα δεν κατάφερε να κρύψει την προτίμησή του στο γλυκό της πράσινης ομάδας, μια μους σοκολάτα, με ελιά και ντομάτα.

Το Twitter που συνεχώς σχολιάζει τα όσα συμβαίνουν στο ριάλιτι μαγειρικής δεν θα μπορούσε να αφήσει ένα τέτοιο γεγονός σχολίαστο. Με αυτό όμως που ασχολήθηκαν κυρίως ήταν το όνομα του κ. Μαργαρίτη Σχοινά για το οποίο και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπε σχετικά: «Τώρα δεν μπορώ, θα σκάσω θα το πω. Επειδή μου είστε και συμπαθής. Αυτό με το τραγούδι τώρα… Με όνομα Σχοινάς Μαργαρίτης είναι από το ποπ μέχρι το βαρύ λαϊκό. Καλύπτετε όλο το φάσμα του ελληνικού τραγουδιού».

Ο Μαργαρίτης Σχοινάς ξεκαθαρίζει για το Master Chef…

Ο αντιπρόεδρος της ΕΕ Μαργαρίτης Σχοινάς ευχαριστεί στο Twitter την παραγωγή του Master Chef και ξεκαθαρίζει (για τους κακόπιστους) ότι το προχθεσινό επεισόδιο που συμμετείχε είχε γυριστεί στις αρχές του έτους.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Μια ξεχωριστή βραδιά χθες που γυρίστηκε στις αρχές του χρόνου όταν ακόμη πιστεύαμε ότι το 2020 θα ήταν μια κανονική χρονιά. Ευχαριστίες στους διαγωνιζόμενους , στους τρεις σεφ και στην άρτια παραγωγή. Η πράσινη συμφωνία και η διατροφική ασφάλεια σημαίνουν Ευρώπη. #MasterChefGR»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34