search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 20:49
MENU CLOSE

Ουγγαρέζος για κόντρα Κανάκη – Αρναούτογλου: «Ξέρω πράγματα και καταστάσεις χωρίς να το έχω επιδιώξει»

10.05.2020 10:55
Ουγγαρέζος για κόντρα Κανάκη - Αρναούτογλου: «Ξέρω πράγματα και καταστάσεις χωρίς να το έχω επιδιώξει» - Media

 

Και για τη διαμάχη ανάμεσα στον Αντώνη Κανάκη και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου μίλησε στο TV Έθνος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. 

:Ο γνωστός παρουσιαστής και στενός συνεργάτης της Φαίης Σκορδά ερωτηθείς για τη συγκεκριμένη διαμάχη που είδε τα φώτα της δημοσιότητας, δεν μάσησε τα λόγια του αν και στην αρχή δεν θέλησε να πάρει θέση.

Δεν πρόλαβα να πάρω θέση. Θα μου επιτρέψεις να μην πάρω ούτε τώρα θέση. Πρόκειται για δύο πρόσωπα που ο ένας είναι στον ΑΝΤ1 και ο άλλος ήταν στο κανάλι για πολλά χρόνια. Χωρίς να το έχω επιδιώξει ξέρω πράγματα και καταστάσεις, αλλά δεν θα μπω σε λεπτομέρειες. Ήταν όμως πολύ άκυρο και άκαιρο το ξέσπασμα του Αντώνη Κανάκη. Είχε της εκπομπής του τον χαβά, για να μην πω τίποτε άλλο. Στην ουσία των πραγμάτων είναι αστείο να μιλάμε για αντιγραφές. Ό,τι κάνουμε φέρει την προσωπική μας σφραγίδα.

Στην αμερικανική τηλεόραση υπάρχουν οκτώ ίδια talk shows, όμως ο κάθε παρουσιαστής το κάνει με τον τρόπο του. Και εμένα πήραν στοιχεία από το “Ouga Challenge”, η Τσολάκη, παλαιότερα ο Κρατερός Κατσούλης, που εγώ με τη σειρά μου είχα πάρει από τον Γαλυφιανάκη. Έτσι είναι. Ο καθένας βάζει το προσωπικό του στίγμα. Όλοι έχουν το δικαίωμα να εμπνέονται από κάτι και να βάζουν την προσωπική τους πινελιά. Δεν υπάρχει παρθενογένεση στην τηλεόραση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 20:49