search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 04:08
MENU CLOSE

Η «Ελεύθερη Ώρα» αποθεώνει τον Μπογδάνο γιατί λέει όχι στο τσιπάκι (Photo)

14.05.2020 08:44
Η «Ελεύθερη Ώρα» αποθεώνει τον Μπογδάνο γιατί λέει όχι στο τσιπάκι (Photo) - Media

 

Εντύπωση προκαλεί το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “Ελεύθερη Ώρα”, καθώς αποθεώνει τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και πρώην δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Μπογδάνο. 

Με τίτλο: “Όχι στο τσιπάκι, ο Μπογδάνος προκάλεσε πανικό στους συστημικούς δημοσιογράφους”, η εφημερίδα, η οποία έχει απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν με τα ακραία της πρωτοσέλιδα αλλά και τα συνωμοσιολογικά της σενάρια μιλάει κολακευτικά για τον δημοσιογράφο γιατί μίλησε για τα τσιπάκια που θα έρθουν από το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. 

Η αλήθεια είναι ότι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος πολλές φορές έχει εκφραστεί ακραία ενώ παράλληλα έχει φλερτάρει και με Fake News. Δεν ξέρουμε αν ο ίδιος είναι χαρούμενος με το πρωτοσέλιδο που του χαρίζει σήμερα η Ελεύθερη Ώρα, σίγουρα στο κόμμα του και στην κυβέρνηση δεν είναι. 

Πρόσφατα η Καθημερινή έγραφε ότι ο βουλευτής της ΝΔ είναι ουσιαστικά “εκτός γραμμής”

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της “Ελεύθερης Ώρας” 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34