search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:05
MENU CLOSE

Έκανε σεξ με πτώμα στη μέση του δρόμου σε δημόσια θέα – Οι αστυνομικοί έμειναν με το στόμα ανοιχτό

18.05.2020 14:04
Έκανε σεξ με πτώμα στη μέση του δρόμου σε δημόσια θέα – Οι αστυνομικοί έμειναν με το στόμα ανοιχτό - Media

 

Ένα τηλεφώνημα στο 911 στο κέντρο της αστυνομίας της Τζόρτζια ανέφερε ότι ένας άνδρας έκανε σεξ στη μέση του δρόμου. Αμέσως πήγε περιπολικό και πράγματι οι αστυνομικοί είδαν έναν άνδρα να κανει σεξ. Όμως αυτό που είδαν όταν κοίταξαν καλύτερα και αφού είπαν στον άνδρα να σταματήσει ότι κάνει γιατί παρανομεί στη μέση του δρόμου, τους έκανε να παγώσουν. 
Ο άνδρας έκανε σεξ με ένα πτώμα. Αμέσως τον συνέλαβαν και ειδοποίησαν για το τι είχε συμβεί. Όπως προέκυψε στην ανάκριση ο άνδρας με το όνομα  Κένυ Ορμπίν Γουάιτχεντ, είχε βρει τη νεκρή γυναίκα σε ένα άσυλο για άστεγους. Η γυναίκα είχε πεθάνει την προηγούμενη και κανείς δεν είχε ενδιαφερθεί. 


Αυτός πήρε το πτώμα στον ώμο, το πήγε σπίτι του και στη συνέχεια όπως παραδέχτηκε ο ίδιος το έβαλε σε ένα αυτοκίνητο, πήγαν βόλτα και κάπου εκεί σε μια γωνιά του δρόμου, άρχισε να κάνει σεξ μαζί της. 
Το Daybreak Day Resource Center είναι ένα κέντρο αστέγων που προσφέρει στέγη σε 100 ανθρώπους κάθε μέρα. Οι υπέυθυνοι του δεν κατάλαβαν πως πέθανε η γυναίκα εκεί. Ερωτήματα προκαλεί το γεγονός ποιος ενημέρωσε το δράστη για τον θάνατο. 
Σύμφωνα με τους νόμους της πολιτείας η νεκροφιλία στη Τζότζια τιμωρείται μέχρι και 2 χρόνια φυλάκισης. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 18:03