search
ΠΕΜΠΤΗ 31.07.2025 07:53
MENU CLOSE

Με νέα απόφαση άμεσο λουκέτο στα μαγαζιά που παραβιάζουν τους κανόνες λειτουργίας (Photo)

10.06.2020 12:49
Κάρφωσε την πρώην του και τον (νυν) σύντροφο της ότι έκαναν «κορωνοπάρτι»  - Media

 

Λουκέτο άμεσα θα μπαίνει πλέον στις επιχειρήσεις που παραβιάζουν τους περιοριστικούς όρους λειτουργίας για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού.

Μετά τα όσα έγιναν το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Μύκονο, με Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Ανάπτυξης, Προστασίας του Πολίτη, Εργασίας και Εσωτερικών αυστηροποιείται ο διοικητικός κώδικας και πλέον αίρεται η δυνατότητα των επιχειρήσεων να μπορούν να λειτουργούν όσο «τρέχει» το χρονικό περιθώριο που τους έδινε ο νόμος, για να εφεσιβάλουν ή να προσβάλουν της απόφασης σφραγίσματος.

Σύμφωνα με το mononews.gr πλέον με τη διαπίστωση των παραβάσεων από τα ελεγκτικά όργανα η επιχείρηση θα σφραγίζεται.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 31.07.2025 07:50