search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 06:00
MENU CLOSE

Συνήγορος Ιωάννας για 35χρονη: «Επιδεικνύοντας αυτή την ψυχρή λογική επιδιώκει να “πέσει στα μαλακά”»

15.06.2020 10:47
Συνήγορος Ιωάννας για 35χρονη: «Επιδεικνύοντας αυτή την ψυχρή λογική επιδιώκει να "πέσει στα μαλακά"» - Media

 

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 Καλημέρα Ελλάδα, εμφανίστηκε ο κ. Νίκος Αλεξανδρής, συνήγορος της 34χρονης Ιωάννας που υπήρξε το τραγικό θύμα της επίθεσης με βιτριόλι, μια πράξη που αποδίδεται από τις αρχές στην 35χρονη συμπατριώτισσά της από την Αιτωλοακαρνανία.

Σε ερώτηση του Γ. Παπαδάκη αν ο ίδιος πιστεύει ότι η κατηγορούμενη θα «σπάσει» ή αν θα συνεχίσει να αρνείται τις κατηγορίες, ο κ. Αλεξανδρής απάντησε:

«Η κατηγορούμενη έχει επιδείξει έναν απόλυτα λογικό και ορθολογικό τρόπο σκέψης, δράσης και συγκρότησης που δεν θα μου κάνει εντύπωση ακόμα και το να μην απολογηθεί, σημειώστε το αυτό.. από την ώρα που έχει συλληφθεί επιδεικνύει μια συμπεριφορά η οποία δείχνει την ψυχρή λογική που την διακατέχει, ώστε να μην καταλείπεται καμία αμφιβολία ακόμα και σε αυτούς που έχουν νομικές γνώσεις ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να ψελλίσει έστω η κατηγορούμενη τα περί υπάρξεως ψυχικής νόσου».

Και πρόσθεσε καταλήγοντας: «Με αυτό τον ψυχρό τρόπο που λειτουργεί επιδιώκει να πέσει στα μαλακά».

Να σημειωθεί ότι την τακτική της ολοκληρωτικής άρνησης οποιασδήποτε σχέσης με την επίθεση από μέρους της 35χρονης κατηγορούμενης έχει σχολιάσει και ο ίδιος ο συνήγορός της Σ. Κεχαγιόγλου, απευθύνοντάς της μάλιστα  έκκληση να δεχτεί την δικογραφία. 

Διαβάστε σχετικά

Έκκληση Kεχαγιόγλου στην 35χρονη να δεχτεί τη δικογραφία: «Οι δικηγόροι-υπερασπιστές δεν είμαστε ούτε σκηνοθέτες ούτε σεναριογράφοι»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 02:44