Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on Google
Τα προβλήματα με τον «Μεγάλο Περίπατο» στο κέντρο της Αθήνας, αντί να μειώνονται, αυξάνονται…Πλέον δεν είναι μόνο η κίνηση και η ταλαιπωρία των επιβατών, αλλά και οι νέες κατευθύνσεις των δρόμων, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα την Καραγιώρη Σερβίας.
Εκεί λοιπόν σε άλλα σημεία υπάρχει η παλιά σήμανση, σε άλλα η καινούργια, ενώ σε κάποια υπάρχουν οι νέες πινακίδες, αλλά είναι ακόμα καλυμμένες.

Έτσι από το πρωί έχει δημιουργηθεί ένα μικρό χάος, καθώς Ι.Χ από το Σύνταγμα αρχίζουν να την κατεβαίνουν κανονικά, καθώς το απαγορευτικό δεν έχει… αποκαλυφθεί ακόμα.
Αντιθέτως στην οδό Νίκης έχει μπει η πινακίδα που δείχνει υποχρεωτική πορεία προς αριστερά, όμως όποιος οδηγός στρίψει μάλλον θα πετύχει κάποιο άλλο όχημα να κατεβαίνει και θα ακούσει γαλλικά, επειδή θα πηγαίνει ανάποδα.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.