search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.11.2025 01:06
MENU CLOSE

Στην πρώτη σελίδα των τουρκικών ΜΜΕ οι δηλώσεις Ντόκου για τον Χαφτάρ, με σχόλιο «παίξαμε και χάσαμε»

25.06.2020 14:09
Στην πρώτη σελίδα των τουρκικών ΜΜΕ οι δηλώσεις Ντόκου για τον Χαφτάρ, με σχόλιο «παίξαμε και χάσαμε» - Media

 

Οι δηλώσεις του Θ.Ντόκου που έχει τοποθετηθεί στη θέση του αναπληρωτή Συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας, δεν πέρασαν ανεκμετάλλευτες από τον τουρκικό Τύπο. Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για γκάφα ή για κάτι χειρότερο, πάντως η ζημιά έχει γίνει.

Ο Μανώλης Κωστίδης παρουσίασε κάποια από τα τουρκικά πρωτοσέλιδα με τις δηλώσεις Ντόκου:

AKSAM : “Παίξαμε με τον Χαφτάρ και χάσαμε”

‘ΗURRIYET: “Ομολογία της Ελλάδας για τον Χάφταρ-Μετρημένες οι μέρες του”.

CNN TURK: ᾽᾽Δήλωση της Ελλάδας για τη Λιβύη. Ο Χάφταρ που υποστηρίζουμε χάνει τον πόλεμο”.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι έτσι όπως το πάμε στην επόμενη μέρα της Λιβύης , όποια κι αν είναι αυτή! Στην κυβέρνηση δείχνουν να μην έχουν αντιληφθεί τι έρχεται στα εθνικά θέματα και στις γεωπολιτικές εξελίξεις στην περιοχή. Υπουργοί είναι όλη μέρα στα τηλεοπτικά παράθυρα ουρλιάζοντας για άσχετα θέματα, όταν ερωτηθούν για τα ελληνοτουρκικά και τις εξελίξεις στη περιοχή έχουν δυο,τρεις επαναλαμβανόμενες ατάκες κι αυτό είναι όλο.

Κάθε μέρα νέες πληροφορίες έρχονται στο φως και όλες αποδεικνύουν ότι σε όσα συμβούν η Ελλάδα δεν έχει να περιμένει από κανέναν τίποτα. Οι εθιμοτυπικές επισκέψεις των Ευρωπαίων και οι δηλώσεις στήριξης από τις ΗΠΑ που θα πρέπει να αποδοθούν στη δουλειά που κάνει εκεί το ελληνικό λόμπι δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι έχουν πείσει την Αθήνα ότι …όλα θα ΄ναι υπό έλεγχο.

Πηγή: militaire.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.11.2025 00:55