search
ΔΕΥΤΕΡΑ 27.05.2024 09:22
MENU CLOSE

Δολοφονία Βούλγαρου οπαδού: Βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν την μοιραία επίθεση

01.07.2020 08:25
Δολοφονία Βούλγαρου οπαδού: Βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν την μοιραία επίθεση - Media

 

Συνεχείς και ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θέμα με την δολοφονία του Βούλγαρου οπαδού της Μπότεφ Πλόβντιβ Τόσκο Μποζατζίσκι στην Θεσσαλονίκη, τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο Βούλγαρος είχε πάει με άλλους συμπατριώτες του στην πόλη για να δει το ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ, καθώς διατηρούν φιλικές σχέσεις με τους «κίτρινους».

Την επόμενη του αγώνα αυτός και οι φίλοι του δέχθηκαν επίθεση αποχωρώντας από καφετέρια στο Μέγαρο Μουσικής και προσπαθώντας να διαφύγει, τον παρέσυρε το αυτοκίνητο που οδηγούσε μία 26χρονη, η οποία πλέον κατηγορείται για ανθρωποκτoονία με δόλο.

Παράλληλα, εκτός από τους 2 που είχαν συλληφθεί το προηγούμενο διάστημα, πλέον έχουν ταυτοποιηθεί άλλα 5 άτομα.

Η ΕΡΤ3 έφερε στην δημοσιότητα ένα βίντεο ντοκουμέντο από την συγκεκριμένη μέρα.

Σε αυτό φαίνεται ο 28χρονος και η παρέα λίγο πριν δεχθούν την μοιραία επίθεση, να αποχωρούν από την καφετέρια στην οποία είχαν πάει.

Είναι οι τελευταίες στιγμές του Βούλγαρου λίγο πριν τραυματιστεί θανάσιμα από το ενοικιασμένο ΙΧ που οδηγούσε η 26χρονη.

Μάλιστα, στο ρεπορτάζ που προβλήθηκε μιλάει και ο ιδιοκτήτης της καφετέριας που ήταν οι Βούλγαροι, ο οποίος είπε οτι όσο ήταν εκεί δεν δημιούργησαν κανένα πρόβλημα και έφυγαν μετά από 1-1,5 ώρα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 27.05.2024 09:20