search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:31
MENU CLOSE

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Εμείς χαρήκαμε την περίοδο της καραντίνας (Video)

10.07.2020 07:29
«Φατσέας τζούνιορ»: Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μας συστήνει τον γιο του! (Photo) - Media

 

Στην περίοδο της καραντίνας αναφέρθηκε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης , μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή. Ο ηθοποιός τονισε ότι τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του χάρηκαν ιδιαίτερα την περίοδο αυτή, καθώς κατάφεραν να κάνουν πράγματα που εδώ και χρόνια δεν είχαν τον χρόνο και την ευκαιρία. Π ηθοποιός μίλησε, επίσης, για τη συμμετοχή της κόρης του στο σίριαλ «Αν ήμουν πλούσιος» δηλώνοντας χαρούμενος τόσο για το ότι το τόλμησε όσο και για τις κριτικές που άκουσε,

«Εμείς χαρήκαμε πολύ την περίοδο της καραντίνας. Είχαμε όντως χρόνια να το κάνουμε αυτό, ανακαλύψαμε ξανά τα παιδικά βίντεο που είχαμε να τα δούμε χρόνια. Είδαμε μαζί ξανά τηλεόραση και ταινίες, που είχαμε πολλά χρόνια να το κάνουμε». Όσον αφορά τη συμμετοχή της κόρης του, Νίκης στο σίριαλ «Αν ήμουν πλούσιος» στο πλευρό της μητέρας της, Μπέσυς Μάλφα, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης δήλωσε: «Ήταν συγκινητικό και χάρηκα που βούτηξε και της έτυχε αυτή η δουλειά. Ευτυχώς άκουσε και καλά σχόλια».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:28