Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας στη Μεταμόρφωση Αττικής, που είχε διακοπεί για ώρες χτες, λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς στο εργοστάσιο ανακύκλωσης πλαστικών.
Η κίνηση από χτες το βράδυ γινόταν από δύο λωρίδες για κάθε ρεύμα κυκλοφορίας, αλλά από τις 11.30 σήμερα δόθηκε κανονικά όλος ο οδικός άξονας, καθώς δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας πλέον από την πυρκαγιά στο εργοστάσιο.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά παραμένει σε εξέλιξη, αλλά έχει πέσει πολύ η ένταση της και υπάρχει πολύ λιγότερος καπνός.
Ένα μεγάλο μέρος του κτηρίου έχει καταρρεύσει, ενώ πλέον εκείνο που απασχολεί τους επικεφαλής των πυροσβεστικών δυνάμεων είναι η πλήρης κατάσβεση των υλικών που συνεχίζουν να σιγοκαίγονται.
Οι πυροσβέστες όμως μπορούν πλέον να πλησιάσουν το εσωτερικό του κατεστραμμένου εργοστασίου, ενώ παραμένουν και επιχειρούν όλες οι επίγειες δυνάμεις.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.