search
ΠΕΜΠΤΗ 12.02.2026 06:01
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Περισσότερα από 3.300 νέα κρούσματα σε 24 ώρες στη Γαλλία

16.08.2020 06:34
Γαλλία: Ρέιβ πάρτυ με 2.000 άτομα – Τραυματίστηκαν αστυνομικοί που προσπάθησαν να το διαλύσουν (Videos) - Media

 

Περισσότερα από 3.300 νέα κρούσματα της νόσου Covid-19 καταγράφηκαν στη Γαλλία τις τελευταίες 24 ώρες, μια άνευ προηγουμένου αύξηση από τον Μάιο, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα απόψε η εθνική αρχή δημόσιας υγείας της Γαλλίας.

Βάσει των στοιχείων, καταγράφηκαν 3.310 νέες μολύνσεις όπως και 17 νέες εστίες ομαδοποιημένων κρουσμάτων (“clusters”). Το ποσοστό θετικών διαγνώσεων σε διάστημα μίας εβδομάδας συνεχίσει να αυξάνεται, στο 2,6%.

Ο αριθμός των ασθενών Covid-19 στις μονάδες εντατικής φροντίδα, που ήταν σχεδόν σταθερός από τα μέσα Ιουλίου, καταγράφει μικρή αύξηση, στους 376 (+9 σε σύγκριση με χθες).

Η Γαλλία μετρά 30.409 νεκρούς από τη νόσο, από την αρχή της επιδημίας, εκ των οποίων 19.904 σε νοσοκομεία, σύμφωνα με την γαλλική αρχή δημόσιας υγείας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 12.02.2026 04:39