search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:44
MENU CLOSE

Δήμητρα Παπαδήμα: «Ο κορωνοϊός μας ένωσε σαν ζευγάρι με τον Γιάννη»

25.08.2020 06:07
Δήμητρα Παπαδήμα: «Ο κορωνοϊός μας ένωσε σαν ζευγάρι με τον Γιάννη» - Media

 

Aρκετά ήταν τα ζευγάρια που λόγω κορωνοϊού χώρισαν. Η Δήμητρα Παπαδήμα όμως ενώθηκε πιο πολύ με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου, όπως δήλωσε σε συνέντευξη της στην On Time και την Σάσα Σταμάτη.

«Με τον Μποσταντζόγλου είναι υπέροχη η σχέση μας. Ο κορωνοϊός μας έχει αναγκάσει να ζούμε μαζί καταπληκτικά κλεισμένοι στο σπίτι μας, όπως οι περισσότεροι. Ο κορωνοϊός μας ένωσε σαν ζευγάρι, έχουμε γίνει μια αγκαλιά».

Τα οικονομικά της όμως, όπως λέει στην εφημερίδα, δεν είναι σε καλή κατάσταση αφού λόγω του Covid-19 ακυρώθηκαν οι παραστάσεις της. «Είμαι σταθερά προς τα κάτω, περίμενα όπως όλοι μας να πάρω κάποια χρήματα και τελικά τίποτα, αφού ακυρώθηκαν οι παραστάσεις. Αυτό που ζούμε αυτή την εποχή είναι το χειρότερο που μου έχει συμβεί. Νιώθω σαν να μην υπάρχει αύριο».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:44