search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.10.2025 15:44
MENU CLOSE

Χρήστος Τζόλης στον ΟΠΑΠ: Νίκη στη Σλοβενία και πρώτη θέση στον όμιλο

02.09.2020 11:05
Χρήστος Τζόλης στον ΟΠΑΠ: Νίκη στη Σλοβενία και πρώτη θέση στον όμιλο - Media

 

Ο Χρήστος Τζόλης κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Ομάδα, μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση και τα δύο γκολ που πέτυχε στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Μπεσίκτας για τα προκριματικά του Champions League.  

Ο 18χρονος επιθετικός, σε αποκλειστική συνέντευξη στον ΟΠΑΠ, αποκαλύπτει πώς αντέδρασε όταν έμαθε ότι θα φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο. Εξηγεί πόσο θα επηρεάσει την Εθνική Ομάδα η δεκάμηνη αποχή από τους αγώνες και πόσο σημαντικό είναι το πρώτο παιχνίδι με τη Σλοβενία. Μιλάει ακόμα για το Nations League, το Μουντιάλ και τον προσωπικό του στόχο.

Δείτε το βίντεο με την αποκλειστική συνέντευξη του Χρήστου Τζόλη στον ΟΠΑΠ:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.10.2025 15:44