Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Μεταμεσονύχτια διαμαρτυρία μπροστά στο Λευκό Πύργο πραγματοποιήσαν εστιάτορες στη Θεσσαλονίκη.
Μόλις έκλεισαν τα καταστήματά τους, συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για να διαμαρτυρηθούν ζητώντας τη μετακύλιση ωραρίου και το κλείσιμο των επιχειρήσεων στις 2.00 τη νύχτα.
«Δεν φεύγουμε, ανοίξτε τα μαγαζιά» και «Στα σχολεία δεν κολλάς στα μπαράκια όμως κολλάς» έλεγαν μεταξύ άλλων, με το κάλεσμα να είχε απευθύνει διαδικτυακά το Κίνημα Εστίασης Θεσσαλονίκης και στη διαμαρτυρία συμμετείχαν και μέλη της Ένωσης Εστιατόρων, Ψητοπωλών, Καφέ-Μπαρ του νομού Θεσσαλονίκης.
Με πληροφορίες από grtimes.gr
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.