search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 02:09
MENU CLOSE

Επιστροφή στο Bel Air: Ο πρίγκιπας και η παρέα του πήγαν στο σπίτι που έγινε Airbnb (Video)

29.09.2020 15:21
Επιστροφή στο Bel Air: Ο πρίγκιπας και η παρέα του πήγαν στο σπίτι που έγινε Airbnb (Video) - Media

 

Ο Fresh Prince επέστρεψε στο Bel Air.

Ο Γουίλ Σμιθ ενώθηκε με τους πρώην συμπρωταγωνιστές του για μια περιοδεία στο αρχοντικό που χρησίμευσε ως οικογενειακή κατοικία στην κωμική σειρά της δεκαετίας του ’90, The Fresh Prince of Bel Air.

Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Youtube τη Δευτέρα, ο 52χρονος ηθοποιός θυμήθηκε την επιτυχημένη σειρά, που γιόρτασε 30 χρόνια από το ντεμπούτο του στις αρχές του μήνα.

Ο Γουίλ Σμιθ και ο παλιός μουσικός συνεργάτης του DJ Jazzy Jeff, απολάμβαναν τον καιρό παίζοντας γύρω από το αρχοντικό πριν εμφανιστεί το υπόλοιπο καστ.

Είδαν το εσωτερικό του αρχοντικού, το οποίο διατίθεται για διανυκτερεύσεις στην Airbnb στις 29 Σεπτεμβρίου, με μόνο 30 δολάρια τη βραδιά.

Κοίταξαν γύρω από τα είδη ένδυσης που περιλαμβάνονται στο δωμάτιο, φτιαγμένο για να μοιάζει με το σπίτι της πισίνας όπου ζούσε ο Will για το δεύτερο μισό του σόου.

Μαζί με τη συλλογή αθλητικών παπουτσιών και καπέλων, τα είδη ένδυσης εμφανίστηκαν στις κρεμάστρες και ήταν κομμάτια από τη συλλογή επετείου από την παράσταση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42