search
ΤΕΤΑΡΤΗ 23.07.2025 11:18
MENU CLOSE

Αναβάλλεται ο γάμος της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

02.10.2020 14:18
Αναβάλλεται ο γάμος της Ελεωνόρας Ζουγανέλη - Media

 

Να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου σχεδίαζαν η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο αγαπημένος της, Σπύρος Δημητρίου το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020.

Όλα ήταν έτοιμα! Η γνωστή ερμηνεύτρια θα φορούσε υπέροχο νυφικό δια χειρός Σίλιας Κριθαριώτη, ενώ κουμπάρα του ζευγαριού θα ήταν η Σάννυ Μπαλτζή, η οποία και τους γνώρισε τον περασμένο Ιουνίου.

Σύμφωνα με τη «Φωλιά των Κου Κου» η κατάσταση που επικρατεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και των αυξημένων κρουσμάτων, που δεν επιτρέπει περισσότερα από 20 άτομα σε γάμους, υποχρέωσε το ερωτευμένο ζευγάρι να αναβάλλει τον γάμο του.

Τόσο η γνωστή καλλιτέχνης όσο και ο δικηγόρος επιθυμούν, όπως είναι φυσικό, να έχουν δίπλα τους, τους συγγενείς τους και τους φίλους τους την πολύ σημαντική αυτή ημέρα. Έτσι αποφάσισαν να μετακινήσουν την ημερομηνία γάμου, μάλλον για το επόμενο καλοκαίρι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 23.07.2025 11:18