search
ΤΡΙΤΗ 11.11.2025 21:34
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: Πρώτο με διαφορά γνωστό τηλεπαιχνίδι τον Σεπτέμβριο

02.10.2020 12:28
Τηλεθέαση: Ρεκόρ σεζόν για πρωινή εκπομπή - Media

 

Με το «δεξί» και με εντυπωσιακά ποσοστά τηλεθέασης μπήκε η νέα σεζόν για το «Rouk Zouk» και τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι ήταν πρώτο στο δυναμικό κοινό 18-54 για τον μήνα Σεπτέμβριο στη ζώνη προβολής του με ποσοστό 17,9% αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό 2,7 μονάδες. Αξίζει να σημειωθεί πως το Rouk Zouk «χτύπησε» σε επιμέρους κοινά (άνδρες 18-24) μέχρι και 26%

Δυνατά, όμως, μπήκε και ο Οκτώβριος για το επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 το οποίο χθες Πέμπτη 1 Οκτωβρίου, δηλαδή την πρώτη μέρα του μήνα, ήταν και πάλι πρώτο στο δυναμικό κοινό 18-54, στη ζώνη προβολής του, με ποσοστό 20,9%, ενώ στις γυναίκες ηλικίας 18-24 άγγιξε το 39,4%.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 11.11.2025 21:33