search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 16:31
MENU CLOSE

Πέθανε ο πρώην σύζυγος της Μπριζίτ Μακρόν – Είχαν αποκτήσει τρία παιδιά (Photos/Videos)

09.10.2020 08:54
Πέθανε ο πρώην σύζυγος της Μπριζίτ Μακρόν - Είχαν αποκτήσει τρία παιδιά (Photos/Videos) - Media

 

Εφυγε από τη ζωή ο πρώην σύζυγος της Μπριζίτ Μακρόν και πατέρας των τριών παιδιών της, ο 69χρονος Αντρέ Λουί Οζιέρ.

Ο Αντρέ Λουί Οζιέρ, συνταξιούχος τραπεζίτης, πέθανε τον περασμένο Δεκέμβριο και κηδεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα, όμως έγινε γνωστό τώρα, εννέα μήνες αργότερα. Το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας δεν είναι γνωστό εάν παρευρέθηκε στην κηδεία.

Την είδηση έκανε γνωστή η 36χρονη μικρότερη κόρη του ζευγαριού, Τιφέν Οζιέρ, λέγοντας: «Ο πατέρας μου πέθανε, τον έθαψα στις 24 Δεκεμβρίου υπό άκρα μυστικότητα. Τον λάτρευα, ήταν ένας αιρετικός που εκτιμούσε την ανωνυμία του περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Κι αυτό έπρεπε να το σεβαστώ».

Η Μπριζίτ Μακρόν παντρεύτηκε με τον πρώην σύζυγό της το 1974 και απέκτησαν τρία παιδιά.

Η οικογένεια ζούσε ευτυχισμένα, ώσπου το ζευγάρι πέρασε μια κρίση στον γάμο του στις αρχές της δεκαετίας του 1990, όταν η Μπριζίτ Μακρόν σύναψε σχέση με τον μαθητή της τότε, Εμανουέλ Μακρόν.

Μετά από αυτό, η Μπριζίτ Μακρόν χώρισε από τον σύζυγό της και μετακόμισε στο Παρίσι. Το διαζύγιό της με τον Οζιέρ βγήκε το 2006. Σημειώνεται πως οι δυο τους διαψεύδουν όλα αυτά τα χρόνια πως ήταν μαζί οσο ο Μακρόν ήταν ανήλικος και λένε πως σύναψαν σχέση αφότου εκείνος ενηλικιώθηκε.

Μετά τον γάμο της με τον Εμανουέλ Μακρόν, το 2007, ο πρώην σύζυγός της απομονώθηκε εντελώς και απέφευγε οποιαδήποτε δημοσιότητα, ενώ δεν μίλησε ποτέ για τον χωρισμό τους.

Αντ ‘αυτού, η Bommet αφηγείται μια μακρά περίοδο 10 ετών όπου το ζευγάρι θα βλέπει το ένα το άλλο μόνο τα σαββατοκύριακα, ενώ ο Macron σπούδασε στο Παρίσι ή το Στρασβούργο και ενώ η Brigitte ήταν ακόμα παντρεμένη με τον πρώτο σύζυγό της.

Tα Video προέρχονται από τη Daily Mail 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 16:29