search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 04:54
MENU CLOSE

Ξεσπά ο θείος παίκτριας του Big Brother κατά του Ανδρέα Μικρούτσικου: Ποιος του έχει δώσει αυτό το δικαίωμα;

10.11.2020 14:46
Ξεσπά ο θείος παίκτριας του Big Brother κατά του Ανδρέα Μικρούτσικου: Ποιος του έχει δώσει αυτό το δικαίωμα; - Media

 

Ο θείος της Άννας Μαρίας από το Big Brother, Γεώργιος Ψυχαράκης, μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και ξέσπασε κατά του Ανδρέα Μικρούτσικου για τη συμπεριφορά του.

«Η Άννα Μαρία λέει πάντα την αλήθεια και δεν σκύβει το κεφάλι. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει ξεπεράσει τα εσκαμμένα. Δεν ξέρω για ποιο λόγο κάνει όλα αυτά που κάνει. Τα κάνει για την τηλεθέαση; Τα κάνει διότι είχε πολύ καιρό να δουλέψει; Δεν ξέρω. Πολύ επιθετικός είναι. Από πού κι ως που τα χώνεις; Ποιος σου έχει δώσει το δικαίωμα; Μπορεί να του το έχει δώσει το κανάλι για να έχουν τηλεθέαση, που συνήθως έτσι γίνεται» είπε.

«Πότε αυξάνεται η τηλεθέαση; Με αρνητικά, με επεισόδια… Και ίσως γι’ αυτό το λόγο γίνονται και εσκεμμένα, από τον Μικρούτσικο εννοώ. Η κοπελιά που είναι δίπλα του, η ψυχολόγος, είναι σοβαρή. Αυτός όλο πιέζει για να προκύψει κάτι αρνητικό. Ποιος είναι ο Μικρούτσικος τέλος πάντων;», κατέληξε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34