search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:01
MENU CLOSE

Η Ράνια Τζίμα «στρίμωξε» τον Άδωνι Γεωργιάδη στο Mega – Πάρτι στο twitter (Photos)

13.11.2020 11:25
Η Ράνια Τζίμα «στρίμωξε» τον Άδωνι Γεωργιάδη στο Mega - Πάρτι στο twitter (Photos) - Media

 

Έκπληξη προκάλεσε σε πολλούς η εικόνα του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος βρέθηκε αναπάντεχα στο ..καναβάτσο από την δημοσιογράφο και παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του Mega Ράνια Τζίμα κατά τη διάρκεια του χθεσινού δελτίου. 

Την ώρα που τα περισσότερα media στηρίζουν απροκάλυπτα την κυβέρνηση ή κάνουν ισχνή κριτική, η Ράνια Τζήμα έκανε απλώς τη δουλειά της, δηλαδή έθεσε δύσκολα ερωτήματα στον καλεσμένο της, αντί να κάνει τη «γλάστρα» και να δίνει πάσες στον υπουργό για να πει αυτά που θέλει να πει.

Συγκεκριμένα, έπειτα από ερώτηση αν ξέφυγε η κατάσταση στην κυβέρνηση και αν έκανε λάθος υπολογισμούς, ο Γεωργιάδης απάντησε: «Πρώτα από όλα να κάνω μια μικρή παρένθεση για τα χθεσινά. Τη δική μου δήλωση, την σπέκουλα των πολιτικών μου αντιπάλων, θλιβερή αλλά και τις ευθύνες δημοσιογράφων όπως και του δελτίου σας και υμών προσωπικώς, εννοώ της κυρίας Τζίμα και των υπευθύνων του δελτίου του Μega που ήταν θλιβερή όλη η αντιμετώπιση του περιστατικού. Κυρίως ότι ο κάθε δημοσιογράφος που ξέρει να κάνει τη δουλειά του γνωρίζει ότι εγώ δεν είπα ποτέ τίποτα για τον τουρισμό. Όλο αυτό προέκυψε από ένα λάθος τίτλο».

Η τοποθέτηση Γεωργιάδη προκάλεσε την αντίδραση της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων που απάντησε πως «προσβάλλετε και εμένα και το δελτίο και τους συνεργάτες μου και αυτό δεν μπορώ να το προσπεράσω. Μπορούμε να το λύσουμε με έναν απλό τρόπο, να δούμε τι είπατε» απάντησε η Ράνια Τζίμα και αμέσως μετά προβλήθηκε το απόσπασμα με την επίμαχη ομολογία του υπουργού.

Απτόητος ο Ά. Γεωργιάδης επέμεινε και σημείωσε: «Δέχτηκα επίθεση από εσάς κατά έναν απαράδεκτο τρόπο. Όχι άλλο λάσπη,. Δεν την δέχομαι» ανέφερε, με τη δημοσιογράφο να απαντά ότι οι τηλεθεατές έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους.

«Για μια τόσο αυτονόητη αλήθεια να δεχτώ τέτοια επίθεση από εσάς δεν το περίμενα. Οι Έλληνες δεν χρειάζονται ούτε καβγάδες ούτε κουτσομπολιά», είπε ο υπουργός υποστηρίζοντας κάτι τελείως αναληθές, αντιμετωπίζοντας και τη δημοσιογράφο αλλά και τους τηλεθεατές ως ηλίθιους που δεν καταλαβαίνουν.

«Από πότε η δημοσιογραφία και η καταγραφή των γεγονότων είναι επίθεση κύριε Γεωργιάδη» απάντησε η Τζίμα αλλά μάλλον απάντηση δεν πρόκειται να πάρει ποτέ.

Το πάρτι στο twitter 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:58