ΚΥΡΙΑΚΗ 05.10.2025 13:05
MENU CLOSE

Καλαμαριά: Γκράφιτι του Μαραντόνα δίχασε τη διευθύντρια του δημοτικού, γονείς και μαθητές (Photo)

02.12.2020 10:56

 

Ειδικότερα τη διαφωνία τους με το γκράφιτι του Ντιέγκο Μαραντόνα, διότι «δεν είναι σωστό παράδειγμα για τα παιδιά», εξέφρασαν γονείς και η διευθύντρια.

Αντιδράσεις – πέρα από εγκωμιαστικά σχόλια από τους μαθητές του σχολείου – προκάλεσε το γκράφιτι του Ντιέγκο Μαραντόνα. Η δουλειά του Ηλία Στύλου (γνωστού και ως Hayate) κυκλοφόρησε στα social media και απέσπασε κολακευτικές κριτικές, μιας και όντως πρόκειται για εξαιρετική αποτύπωση της μορφής του Αργεντινού θρύλου.

Ωστόσο δεν εκτιμήθηκε το ίδιο από κάποιους γονείς και τη διευθύντρια του σχολείου η οποία, σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου του δημιουργού στο «Metrosport», του ζήτησε να το σβήσει αναρωτώμενη «πώς είναι δυνατόν να γίνεται γκράφιτι ένας άνθρωπος ναρκομανής»;

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.10.2025 13:02
Exit mobile version