search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 17:26
MENU CLOSE

Όταν ο… νυν μετακλητός Γρηγόρης Ψαριανός κατήγγελλε τις… «στρατιές μετακλητών»

14.12.2020 07:28
psarianos.jpg

 

Μεγάλη συζήτηση έχει προκαλέσει από προχθές στα social media η αποκάλυψη ότι η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, της ΔΗΜΑΡ, του Ποταμιού και αποτυχών πολιτευτής της ΝΔ, Γρηγόρης Ψαριανός, διορίστηκε… μετακλητός στο Μέγαρο Μαξίμου –και, συγκεκριμένα, στο γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Παναγιώτη Πικραμμένου.

Η αποκάλυψη προκάλεσε τον… «κακό χαμό», αφού, βλέπετε, ο Ψαριανός συστηνόταν ως «φανατικός αντικρατιστής», ενώ διαρκώς κεραυνοβολούσε τον ΣΥΡΙΖΑ για… «στρατιές μετακλητών στο Μαξίμου».

Τώρα, όμως, έγινε ο ίδιος ένας τέτοιος, αποδεικνύοντας ότι για κάποιους, ακόμη και τα όρια της στοιχειώδους προσωπικής αξιοπρέπειας και αυτοσεβασμού είναι μία εξαιρετικά ελαστική έννοια.

Άλλά είχε στο μυαλό του ο Γρηγόρης Ψαριανός, αφού στις 7 Ιουνίου του 2016 σε ερώτηση μαζί με τον έτερο βουλευτή του Ποταμιού –και νυν της ΝΔ- Γιώργο Αμυρά, μιλούσε τις… «στρατιές μετακλητών στο Μαξίμου», προς τον τότε υπουργό Επικρατείας, Αλέκο Φλαμπουράρη. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 17:24