search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 20:27
MENU CLOSE

Τέλος εποχής στον Ατρόμητο: Αποχωρεί το καλοκαίρι ο Γιώργος Σπανός!

25.01.2021 09:59
Τέλος εποχής στον Ατρόμητο: Αποχωρεί το καλοκαίρι ο Γιώργος Σπανός! - Media

 

«Βομβα» έριξε ο Γιώργος Σπανός στον Ατρόμητο, καθώς με ανακοίνωσή του που δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ του Περιστερίου γνωστοποίησε την απόφασή του ν’ αποχωρήσει.

Όπως μετέδωσε ο bwinΣΠΟΡ FM 94,6 πρόκειται για μια για συνειδητή απόφαση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ η οποία που δεν έχει σχέση με τα παράπονα που έχουν στην ομάδα του Περιστερίου για την διαιτησία στον κυριακάτικο αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον κόσμο της ομάδας θα ήθελα να ενημερώσω για την πρόθεσή μου να αποχωρήσω από τα κοινά της ομάδας μέχρι το καλοκαίρι. Πιστεύω ότι ο κύκλος μου στην ομάδα ολοκληρώθηκε.

Σε αυτά τα 16 χρόνια που ήμουν στο τιμόνι η ιστορία θα με γράψει με θετικό ή αρνητικό πρόσημο γι’ αυτά που πέτυχα.

Να είναι σίγουρος ο κόσμος της ομάδας ότι μέχρι την τελευταία μέρα θα δουλεύω και θα προασπίζομαι τα συμφέροντα της ομάδας και θα αφήσω μια ομάδα με γερές βάσεις και χωρίς οικονομικές εκκρεμότητες.

Με εκτίμηση,

Γιώργος Σπανός»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 20:23