Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Δεν έχουμε ενδείξεις ότι ευθύνεται ειδικά το λιανεμπόριο για την αύξηση των κρουσμάτων, ωστόσο κάθε δραστηριότητα που ανοίγει επιδρά στην κινητικότητα των πολιτών και αυτό επιβαρύνει την επιδημιολογική κατάσταση, δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ 100.3 ο Γενικός Γραμματέας εμπορίου Παναγιώτης Σταμπουλίδης.
Τόνισε ότι η άλλη λύση θα ήταν το γενικευμένο κλείσιμο.
Ο κ. Σταμπουλίδης εκτίμησε ότι πρέπει να συμπληρωθούν 15 ήμερες για να υπάρχει η εικόνα από τα επιδημιολογικά δεδομένα με το νέο τρόπο λειτουργίας του λιανεμπορίου.
Εξήγησε ότι το περιθώριο 2 ωρών δεν αλλάζει, ενώ για τα σούπερ μάρκετ σημείωσε ότι μπορούν να πωλούν κανονικά βιομηχανικά προϊόντα.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.