search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 14:11
MENU CLOSE

MasterChef: Η καθοριστική αλλαγή που θα φέρει τα πάνω κάτω στην τηλεθέαση

31.01.2021 08:34
MasterChef: Η καθοριστική αλλαγή που θα φέρει τα πάνω κάτω στην τηλεθέαση - Media

 

Το MasterChef επέστρεψε στην τηλεοπτική πραγματικότητα και έφερε τα πάνω κάτω στην τηλεθέαση. Η μάχη για την prime time, ωστόσο, αναμένεται να εξελιχθεί με ακόμα υψηλότερη ένταση το προσεχές διάστημα καθώς ο ανταγωνισμός στα κανάλια φαίνεται να φτάνει σε πρωτοφανή επίπεδα.

Και ενώ τρία πολύ δυνατά προγράμματα, το Survivor, οι Άγριες Μέλισσες και το MasterChef κοντραροχτυπιούνται, τα δεδομένα αναμένεται να αλλάξουν ακόμη περισσότερο καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ της RealNews aπό την προσεχή εβδομάδα, το MasterChef, εκτός από Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη θα μεταδίδεται και στην prime time της Παρασκευής, ενώ σε λίγες εβδομάδες θα «χτυπήσει» με εξαπλή δόση.

Ειδικότερα, θα προστεθεί επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής και το βράδυ του Σαββάτου, αυξάνοντας την παρουσία του στην prime time σε πέντε μέρες ενώ θα ενταχθεί και το MasterClass τα απογεύματα της Κυριακής.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 14:10