search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 06:36
MENU CLOSE

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης προειδοποιεί: Πολικές συνθήκες για επτά ημέρες με χιόνια και στις πόλεις (Video)

09.02.2021 16:14
Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης προειδοποιεί: Πολικές συνθήκες για επτά ημέρες με χιόνια και στις πόλεις (Video) - Media
 
Για «πολικές» συνθήκες που θα επικρατήσουν στη χώρα το επόμενο διάστημα, λόγω ενός ψυχρού μετώπου που έρχεται από τα βόρεια κάνουν λόγο οι πρόβλέψεις των μετεωρολόγων.
 
Συγκεκριμένα, ο μετεωρολόγος του OPEN Κλέαρχος Μαρουσάκης στην πρόγνωσή του υποστήριξε ότι πρόκειται για μια σημαντική ψυχρή εισβολή, που προκαλείται από ένα «ατμοσφαιρικό βουνό που θα υψωθεί στην κεντρική και δυτική Ευρώπη και θα συνδυαστεί με ένα βαρομετρικό χαμηλό στα βορειοανατολικά τμήματα».
 
Αυτή η διεργασία, πρόσθεσε, «θα ωθήσει πολικής προέλευσης αέριες μάζες προς τη χώρα μας. Καθώς θα αλληλεπιδράσουν αυτές οι αέριες μάζες με τα νερά της Μεσογείου θα δώσουν ένα πολύ ισχυρό κύμα κακοκαιρίας από την Παρασκευή και μετά».
 
Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, «θα χιονίσει ακόμα και μέσα σε μεγάλες πόλεις, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε τον υδράργυρο να κατρακυκλά στους -15 και -18 βαθμούς στη βορειοδυτική Ελλάδα. Υποχώρηση του πολικού ψύχους αναμένουμε από το επόμενο Σαββατοκύριακο».

Πηγή video: OPEN
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15