search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 14:10
MENU CLOSE

Στεφανία Γουλιώτη: «Έχω υπάρξει μάρτυρας πολλών τέτοιων καταστάσεων – Έφευγα με λυγμούς από την πρόβα»

14.02.2021 09:40
Στεφανία Γουλιώτη: «Έχω υπάρξει μάρτυρας πολλών τέτοιων καταστάσεων - Έφευγα με λυγμούς από την πρόβα» - Media

 

Για τον φίλο της Δημήτρη Μοθωναίο αλλά και τον Δημήτρη Λιγνάδη με τον οποίο συνεργάστηκε στενά μίλησε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» του Open η Στεφανία Γουλιώτη. 

«Νιώθω τρομερή ανακούφιση για τις καταγγελίες γιατί μέχρι τώρα νομίζαμε ότι είναι δεδομένο κάτι που δεν είναι δεδομένο. Κάνω έκκληση αυτό το κίνημα να μην είναι άλλο ένα hashtag. Έχω υπάρξει μάρτυρας πολλών τέτοιων καταστάσεων και νιώθω ευθύνη που δεν κατήγγειλα στην ώρα μου. Το έχω βιώσει ως πολίτης από γιατρό που εκμεταλλεύτηκε τον τραυματισμό μου. Ξύπνησα και είπα αν βγω και μιλήσω ποιος θα με πιστέψει, φαντάσου άνθρωποι με λιγότερη αυτοπεποίθηση και δυναμισμό» ανέφερε η ηθοποιός. 

Για τον Δημήτρη Μοθωναίο που έχει δουλέψει μαζί του είπε: «Με τίμησε όταν μου εξομολογήθηκε τα προσωπικά του. Δεν έβλεπα κάτι στον Δημήτρη γιατί ήμασταν όλα παιδιά εγκλωβισμένα στην εικόνα του καλού παιδιού. Μετά τη συνέντευξή του, ένιωσα ότι βλέπω επιτέλους τον Δημήτρη. Δεν έχω την ψυχική δύναμη να κάνω ό,τι ο Δημήτρης και του βγάζω το καπέλο».

Για την παραίτηση Λιγνάδη από το Εθνικό σχολίασε: «Με πίκρα, το άκουσα σωστό».

«Από άνθρωπο που έχω υποστεί τρομερή ψυχολογική βία έμαθα πάρα πολλά. Με μετακίνησε τρομερά η εμπειρία. Βασανίστηκα τόσο που έκλαιγα με λυγμούς το πρωί που πήγαινα στην πρόβα και γύρναγα το βράδυ και έκλαιγα. Θα ήθελα όποιος έχει κάτι να πει  καλλιτεχνικό να το μεταφέρει με παιδαγωγικό τρόπο στους ανθρώπους» είπε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 14:10