ΤΕΤΑΡΤΗ 01.10.2025 09:31
MENU CLOSE

Άδωνις για λιανεμπόριο: Άνοιγμα το αργότερο μέχρι τις 29 Μαρτίου - Μέσα Απριλίου η εστίαση

09.03.2021 10:39

 

«Στόχος της κυβέρνησης είναι το σταδιακό άνοιγμα της οικονομικής δραστηριότητας πιθανότατα από τις 22 Μαρτίου ή μια εβδομάδα αργότερα», είπε ο υπουργός μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1.

Αναφορικά με τον τρόπο που θα λειτουργήσει το λιανεμπόριο, ο Άδωνις Γεωργιάδης διευκρίνισε πως θα ανοίξει κανονικά και όχι με click away αλλά με αποστολή sms που θα θέτει περιορισμό στον χρόνο που θα μπορεί κάποιος να κάνει τις αγορές του.

Για την εστίαση, ο Α. Γεωργιάδης είπε πως θα ανοίξει σε δεύτερο χρόνο, πιθανότατα στις 15 Απριλίου και μόνο σε εξωτερικούς χώρους σημειώνοντας ότι αυτό θα εξαρτηθεί από την πορεία των εμβολιασμών.

Ο υπουργός σημείωσε ότι η κατάσταση με τα αυξημένα κρούσματα στην Αττική έχει να κάνει με την επικράτηση της βρετανικής μετάλλαξης.

Τέλος, σημείωσε πως κανείς δεν δέχεται φαινόμενα αστυνομικής αυθαιρεσίας και πρόσθεσε πως ο αστυνομικός πρέπει να διατηρεί την ψυχραιμία του.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.10.2025 09:30
Exit mobile version