search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 05:45
MENU CLOSE

Τη δική της κοινωνική πλατφόρμα ανακοίνωσε η Tesla

10.03.2021 10:45
Τη δική της κοινωνική πλατφόρμα ανακοίνωσε η Tesla - Media

 

Ο στόχος της είναι να δημιουργήσει μία ψηφιακή βάση με όλη τη δουλειά της, έτσι ώστε να κάνει ευκολότερο στα μέλη της κοινότητας της, να ανακαλύπτουν τις δράσεις της, να ενημερώνονται, αλλά και να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους.

Η νέα κοινωνική πλατφόρμα ονομάζεται Tesla Engagement Platform και η ανακοίνωση έγινε μέσα από το επίσημο site της Tesla.

Οι χρήστες της πλατφόρμας μπορούν να σχολιάσουν και να κάνουν like σε posts άλλων χρηστών, ενώ μπορούν και να ακολουθήσουν συγκεκριμένους χρήστες για να μένουν ενημερωμένοι για αυτά που ανεβάζουν.

Ενώ ένας από τους σκοπός της είναι τα μέλη της κοινότητας της «να αναλάβουν δράση για λογαριασμό της Tesla και εκ μέρους του κινήματος για καθαρότερη ενέργεια».

Επιπλέον, το Tesla Engagement Platform θα αποτελέσει ένα εργαλείο ώστε να διοργανώνονται δράσεις κοινωφελούς και φιλανθρωπικού χαρακτήρα, ενώ θα αποτελέσει και ένα «γόνιμο» έδαφος για την ανταλλαγή και την ανάπτυξη νέων ιδεών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32