search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 19:47
MENU CLOSE

Γιατί κάνει έκκληση η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στα social media

12.03.2021 12:15
Γιατί κάνει έκκληση η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στα social media - Media

Η γνωστή Ελληνίδα σεφ που φέτος παρουσιάζει την εκπομπή της «Ώρα για φαγητό» μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ, κάνει έκκληση στους διαδικτυακούς της φίλους, να είναι πολύ προσεκτικοί με τα προσωπικά τους δεδομένα.

Και πιο συγκεκριμένα μέσα από ένα βίντεο της στο Facebook, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου θέλησε να ενημερώσει όλους όσους την ακολούθου στα social media, ότι κάποιοι προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν το όνομα της, προκειμένου να τους εξαπατήσουν.

Η αγαπημένη σεφ αναφέρει συγκεκριμένα στο βίντεο που ανήρτησε:

«Σας έχω πει για το πρόβλημα που αντιμετωπίζω στα social media. Κάποιος ανοίγει συνέχει λογαριασμούς ψεύτικους και σας ζητάει στοιχεία και πληροφορίες. Εγώ ήδη έχω κινηθεί νομικά για αυτό το θέμα αλλά θέλω και εσείς να ψιλιάζεστε λίγο. Να μην πιστεύετε ότι σας λένε».

«Μου στείλατε πάρα πολλά μηνύματα ότι σας ζήτησα εγώ να μου στείλετε αριθμό ταυτότητας, αριθμό πιστωτικής κάρτας και αριθμό λογαριασμού τραπέζης. Εγώ δεν χρειάζομαι τέτοια πράγματα. Όταν κερδίζετε κάτι που σας δίνω δώρο, πάντα σας το ποστάρω στο συγκεκριμένο ποστ του διαγωνισμού».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 19:46