search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 10:09
MENU CLOSE

Νατάσα Θεοδωρίδου: Τα δύο διαζύγια, οι πλαστικές και η δήλωση που είχε συζητηθεί (Videos)

16.03.2021 08:37
Νατάσα Θεοδωρίδου: Τα δύο διαζύγια, οι πλαστικές και η δήλωση που είχε συζητηθεί (Videos) - Media

 

Καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου ήταν το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας η Νατάσα Θεοδωρίδου, αναφερόμενη -μεταξύ άλλων- στα δυο διαζύγιά της, την πρόσφατη συνεργασία της με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, για τις πλαστικές που έχει κάνει αλλά και μια δήλωση στην αρχή της καριέρας της που είχε προκαλέσει πολλές συζητήσεις.

«Οι σχέσεις των ανθρώπων είναι δύσκολο μονοπάτι και για να πετύχεις σε βάθος χρόνου θέλει άλλα πράγματα. Με φλερτάρουν οι άντρες. Είναι ανόητο ένας άνθρωπος να παίρνει το σταριλίκι στο σπίτι του. Η καριέρα μου έπαιξε ρόλο στα διαζύγιά μου, το σταριλίκι όχι.

Οι λόγοι είναι, αυτό το τραγούδι. Αυτός ο έρωτας, αυτό το για πάντα. Μπορεί να μη θέλω να ξεπεράσει κάποιος άλλος αυτόν τον έρωτα. Μάλλον δεν είμαι ιδανικός σύντροφος… Αποκλείω το ενδεχόμενο ενός ακόμα γάμου. Σκέφτομαι ότι τώρα θα εκτεθώ γιατί μετά από καιρό να με δω και να πω δες τι έλεγες. Η πρώτη μου απάντηση είναι ότι δε θέλω άλλο γάμο αλλά η δεύτερη είναι ότι θα ήθελα έναν σύντροφο, να με καθοδηγήσει εκεί που θέλει, να με ξεκουράσει…. έναν δυνατό άνθρωπο, μάγκα, δυνατό που θα με πάει σε έναν νέο δρόμο» ανέφερε μιλώντας για τα διαζύγια του παρελθόντος αλλά και για το ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου στο μέλλον. 

Η συνεργασία – έκπληξη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Αναφερόμενη στην πρόσφατη συνεργασία της με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος υπογράφει τους στίχους της στο τελευταίο της τραγούδι «Έξαψη» που είναι και οι τίτλοι αρχής στην ομώνυμη σειρά του Μega, η Νατάσα Θεοδωρίδου τονίζει:

«Δεν γνωριζόμασταν καθόλου. Η πρώτη μας επαφή ήρθε όταν ετοιμάζαμε το Χριστουγεννιάτικο, εκεί μου έδειξε κάποιους στίχους. Κάποια στιγμή μιλήσαμε για το σήριαλ, εκεί τον ρώτησα αν θέλει τη γνώμη μου για το μουσικό κομμάτι του σήριαλ. Του είπα ότι θέλει μουσική και μου λέει, “ωραία σου γράφω στίχους”. Όλα αυτά Δευτέρα, μίλησα με τον Πέτρο του είπα να γράψει μουσική, του εξήγησε τι και πώς, στις 12 το βράδυ είχα τους στίχους… Πέμπτη μπήκαμε στο στούντιο, Κυριακή είχαμε έτοιμο τραγούδι».

Τι λέει ο Γιάννης Πάριος μιλάει για τη Νατάσα Θεοδωρίδου
«Θα μιλήσω για τη Νατάσα, το χαμογελαστό κορίτσι που την αγαπάς μόλις τη γνωρίσεις. Είναι η χαρά της παρέας και της δουλειάς. Θέλω να είναι πάντα καλά και ευτυχισμένη Δε ξέρω τι να της ευχηθώ γιατί ότι και να ευχηθώ της αξίζει. Μου θυμίζει πάρα πολύ μια μεγάλη τραγουδίστρια, τη Βίκυ τη Μοσχολιού…. Τη θεωρώ μεγάλη τραγουδίστρια και τίμια. Τη θεωρώ αντρίκια. Να προσέχεις».

Η δήλωση που προκάλεσε αντιδράσεις
Η Νατάσα Θεοδωρίδου αναφέρθηκε και στη δήλωση που είχε κάνει πριν πολλά χρόνια, λέγοντας ότι δεν επιθυμεί να τραγουδά σε μαγαζιά που θα της πετούν λουλούδια η οποία συζητήθηκε ιδιαιτέρως. 
«Ήμουν 32 ετών τότε… Εξετέθην με τη δήλωση αυτή, δεν μπορώ να πω τίποτα. Εκείνη την εποχή υπήρχαν πάρα πολλά εμπόδια να γίνει το σχήμα που έγινε. Μηχανεύτηκα αυτό το τέχνασμα εκ του πονηρού, έπρεπε να κάνω κάτι για να πείσω κάποιον να έρθει να με ακούσει… Ήταν η πρώτη φορά που εμφανιζόμουν μόνη μου… Τα λουλούδια όμως είναι ένα αναπόσπαστο μέρος της διασκέδασής μας και δεν είναι κακό αλλά κάποιες φορές ξεφεύγει», τόνισε.


“Σαφώς και είμαι με τους ανθρώπους που έχουν κακοποιηθεί”
Αναφερόμενη στις καταγγελίες που πλήττουν το τελευταίο διάστημα τον χώρο του θεάτρου, η δημοφιλής τραγουδίστρια επισημαίνει: “Για το τραγούδι δεν έχουμε ακούσει κάτι. Εγώ δεν έχω υποστεί κάτι. Είναι θλιβερό, Δεν έχω υποστεί και πραγματικά στον χώρο μας δεν έχω ακούσει κάτι.

Σαφώς και είμαι με τους ανθρώπους που έχουν κακοποιηθεί και σαφώς θέλω να υπάρξει τιμωρία σε αυτούς που ασκούν εξουσία υπό αυτή τη μορφή. Είναι τόσο καθάριο και ωραίο που γίνεται αυτό… Δεν είχα μιλήσει με τις κόρες μου για αυτό…. Αυτές είναι η διαδρομή μου, τα λουλούδια μου”

“Έχω κάνει επεμβάσεις στο πρόσωπό μου”
Λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης,  η Νατάσα Θεοδωρίδου δε δίστασε να αποκαλύψει την ηλικία της, όπως επίσης ότι έχει κάνει αισθητικές επεμβάσεις στο πρόσωπό της.  “Είμαι 50 ετών και απόλυτα συμφιλιωμένη με αυτή. Έχω κάνει επεμβάσεις στο πρόσωπό μου και είμαι υπέρ αυτών εφόσον αυτές κάνουν κάποιον χαρούμενο, αλλά δε φτάνουν στην υπερβολή και τα όρια παραμόρφωσης.” τόνισε. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 10:09