search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:32
MENU CLOSE

Τροχαίο-Βουλή: Φανάρι και νησίδα στην κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας

19.03.2021 15:58
troxaio_vouli_new

Φανάρι και νησίδα στην κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας και στο σημείο όπου τα οχήματα έστριβαν από το αντίθετο ρεύμα αριστερά στην είσοδο της Βουλής, θα τοποθετηθούν σε λίγες μέρες, μετά από συνεννόηση της Περιφέρειας Αττικής με την Τροχαία Αθηνών, και με αφορμή το τραγικό δυστύχημα την προηγούμενη Παρασκευή.

Από σήμερα επίσης, όπως είπε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο Κώστας Τασούλας, θα απαγορεύεται σε όλα τα οχήματα, ακόμη και αν πρόκειται περί του πρωθυπουργικού, η αριστερή στροφή στην Βασιλίσσης Σοφίας και όλοι ανεξαιρέτως θα εισέρχονται από την πύλη της Αμαλίας.

Την ίδια ώρα, ξεκίνησε ανεπίσημη έρευνα στη Βουλή για το παρανόμως αποκτηθέν υλικό που διέρρευσε σήμερα στις ιστοσελίδες με την στιγμή του τροχαίου δυστυχήματος, καθώς είναι προϊόν προανακριτικής έρευνας και «κακώς διέρρευσε» σύμφωνα με κοινοβουλευτικές πηγές. Επίσης διερευνάται αν υπεκλάπη το οπτικοακουστικό υλικό μέσα από τη Βουλή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:32