search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:51
MENU CLOSE

Σέρρες: Του «έριξαν» πρόστιμο στην… αυλή του επειδή δεν είχε χαρτί μετακίνησης (Video)

23.03.2021 10:59
prostimo-elas-new

Μερικές φορές ο υπερβάλλων ζήλος κάποιων «οργάνων της τάξης» ξεπερνά κάθε φαντασία, αφού την προηγούμενη Κυριακή σε χωριό των Σερρών, πολίτης κατήγγειλε ότι αστυνομικοί του επέβαλαν πρόστιμο επειδή είχε πάει στην αυλή του χωρίς… χαρτί μετακίνησης!

Εκεί λοιπόν ένα ζευγάρι μαζί με άλλα τέσσερα συγγενικά τους πρόσωπα (σύνολο 6 άτομα δηλαδή), έτρωγαν το μεσημέρι στην αυλή του σπιτιού, όταν ξαφνικά εμφανίστηκαν 4 οχήματα της αστυνομίας.

Εκείνοι την ώρα ουδείς κατάλαβε τι είχε γίνει, αλλά μόλις κατέβηκαν οι 8 άνδρες της ομάδας ΟΠΚΕ, το πράγμα άρχισε να… σοβαρεύει, καθώς οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν πως θα τους βεβαιωθεί πρόστιμο 300 ευρώ.

Μάλιστα από αυτό δεν ξέφυγε ούτε ο σύζυγος της ιδιοκτήτριας. Ναι, του βεβαιώθηκε πρόστιμο επειδή δεν είχε άδεια μετακίνησης για να είναι στην αυλή του, όπως είπε ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννης Γιάτσιος μιλώντας στο Open το πρωί της Παρασκευής.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, έχει καταθέσει ένσταση και περιμένει την εξέτασή της από την αρμόδια υπηρεσία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:49