search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 13:46
MENU CLOSE

Χάρης Ρώμας: Αλλάζει «στέγη» για τη νέα του σειρά

26.03.2021 10:53
xaris_romas_new

Ο γνωστός ηθοποιός, ολοκλήρωσε τα επεισόδια με το «Καφέ της Χαράς» στον ΑΝΤ1 και είναι έτοιμος να συνεργαστεί μ’ έναν άλλο τηλεοπτικό σταθμό, για μια νέα σειρά που θα προκαλέσει αίσθηση, μιας και το περιεχόμενο της φαίνεται να είναι πρωτότυπο.

Ο Χάρης Ρώμας είναι ένας επιτυχημένος σεναριογράφος και σκηνοθέτης με αμέτρητες τηλεοπτικές επιτυχίες στο ενεργητικό του, στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» όπου ήταν καλεσμένος, μίλησε για τη νέα σειρά που ετοιμάζει μαζί με την Άννα Χατζησοφιά.

«Θα είναι μια δουλειά καρδιάς. Ο ΑΝΤ1 θα είναι το σπίτι μου μέχρι το τέλος της ζωής μου, αλλά επειδή το έφερε έτσι η συγκυρία, μάλλον θα είναι σε άλλο κανάλι η σειρά» δήλωσε χαρακτηριστικά ο γνωστός σεναριογράφος και αποκάλυψε ότι σε αυτή υπολογίζεται η Τζόυς Ευείδη.

Ο αγαπημένος δημιουργός σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες επιστρέφει στο Mega, κανάλι με το οποίο είχε συνεργαστεί και στο παρελθόν.

Ετοιμάζει ένα σήριαλ το οποίο θα βασίζεται σε ιστορίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, αποτυπώνοντας στο γυαλί την πολυτάραχη ζωή των πρωταγωνιστών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 13:38