search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 08:56
MENU CLOSE

Η Έλενα Παπαρίζου ξαναπάει στον διαγωνισμό της Eurovision 2021 (Photo)

26.03.2021 14:42
PAPARIZOU_NEW

Έχουν περάσει 16 χρόνια από τη βραδιά που η δημοφιλής τραγουδίστρια κατέκτησε την πρώτη θέση στον διαγωνισμό τραγουδιού εκπροσωπώντας την Ελλάδα και έγινε το… «number one» της Ευρώπης!

Η Έλενα Παπαρίζου αναμένεται να εμφανιστεί στον μεγάλο τελικό της φετινής Eurovision που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Μαΐου στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Όπως ανακοινώθηκε -58 μέρες πριν τον τελικό- μέσα από τα επίσημα social media του θεσμού αλλά και το Eurovision.tv, η Ελληνίδα pop star μαζί με άλλους 5 νικητές της Eurovision θα ταξιδέψουν τον ερχόμενο Μάιο στην Ολλανδία προκειμένου να παρουσιάσουν τα νικητήρια τραγούδια τους σε ένα μοναδικό «Rock The Roof» interval act πάνω σε εντυπωσιακές ταράτσες του Ρότερνταμ, της πόλης που θα φιλοξενήσει τον φετινό διαγωνισμό.

Οι 6 επίτιμοι καλεσμένοι του μεγάλου τελικού είναι: Lenny Kuhr (Ολλανδία 1969), Teach-In (Ολλανδία 1975), Sandra Kim (Βέλγιο 1986), Έλενα Παπαρίζου (Ελλάδα 2005), Lordi (Φινλανδία 2006) και Måns Zelmerlöw (Σουηδία 2015).

Μπορεί ο περσινός διαγωνισμός να ακυρώθηκε για πρώτη φορά στα χρονικά, ωστόσο φαίνεται πως φέτος οι διοργανωτές ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις για τις τρεις φαντασμαγορικές βραδιές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 08:54