search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 04:27
MENU CLOSE

Ελλάδα – Ονδούρα: Έρχεται ζωντανά και αποκλειστικά στο OPEN

28.03.2021 11:52
ethniki_ellados_new

H πρόβα τζενεράλε την Εθνικής Ελλάδας ενόψει του πρώτου εντός έδρας αγώνα για τα προκριματικά του Μουντιάλ έρχεται στον κανάλι της Παιανίας.

Μετά τις δοκιμές προσώπων και τακτικών και τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της πανίσχυρης Ισπανίας ανήμερα της 25ης Μαρτίου, η ομάδα του Τζον Φαν’τ Σχιπ θέλει να δοκιμάσει τις δυνάμεις της κόντρα σε έναν αντίπαλο που θα της δώσει την ευκαιρία να επιτεθεί, να δημιουργήσει ευκαιρίες και να δοκιμάσει τις δυνάμεις της ενόψει του δεύτερου επίσημου αγώνα, την προσεχή Τετάρτη με αντίπαλο τη Γεωργία.

Αυτή την Κυριακή απολαύστε στο OPEN την μονομαχία της ανανεωμένης και ανταγωνιστικής Εθνικής με την Ονδούρα σε περιγραφή Πάνου Βόγλη και ρεπορτάζ Γρηγόρη Ατρείδη, σε απευθείας σύνδεση με το γήπεδο της Τούμπας.

Το σημαντικό φιλικό παιχνίδι της Ελλάδας με την Ονδούρα, παίζει ζωντανά και αποκλειστικά για την ελεύθερη τηλεόραση στο OPEN την Κυριακή, 28 Μαρτίου 2021, στις 17:00.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07