ΣΑΒΒΑΤΟ 30.08.2025 21:23
MENU CLOSE

Χαλκίδα: Καβγάδισαν και αυτός την έβγαλε από το αυτοκίνητο και την πέταξε στη θάλασσα

29.03.2021 10:36

Όχι μόνο καβγάδισαν, όχι μόνο σταμάτησε στη μέση του δρόμου και την έβγαλε με τη βία έξω από το αυτοκίνητο, αλλά την πέταξε και στη θάλασσα κιόλας.

Ο 30χρονος άνδρας φέρεται να πέταξε στη θάλασσα την 45χρονη σύντροφό του μετά από καυγά! Την Παρασκευή στο Αυτόφωρο τιμωρήθηκε με 8 μήνες φυλάκιση με αναστολή, ενώ υπέβαλλε και έφεση για την επανεξέταση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό.

Το περιστατικό εκτυλίχτηκε την Τρίτη σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, η οποία από τη μία στιγμή στην άλλη βρέθηκε από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 30χρονος, στη θάλασσα πλησίον του Τσιμεντάδικου.

Αφού κατάφερε να βγει μόνη της από τη θάλασσα, κατήγγειλε το βίαιο περιστατικό και την υπόθεση ανέλαβε το Λιμεναρχείο Χαλκίδας, στελέχη του οποίου συνέλαβαν τον φερόμενο ως δράστη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Ο συλληφθείς παρέμεινε στο κρατητήριο μέχρι και την Παρασκευή που εκδικάστηκε η υπόθεσή του στο Δικαστήριο.

ΣΑΒΒΑΤΟ 30.08.2025 21:13
Exit mobile version