search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 14:51
MENU CLOSE

Ξανά στο χειρουργείο ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης – Τι αποκάλυψε η σύζυγός του

29.03.2021 11:18
kontsantinos-aggelidis-new

Σε ένα από τα πιο κρίσιμα χειρουργεία που έχει κάνει μέχρι σήμερα, πρόκειται να υποβληθεί ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης τις επόμενες ημέρες.

Η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη που δεν έχει φύγει στιγμή από το πλευρό του μετά το τροχαίο ατύχημα που λίγο έλειψε να του κοστίσει τη ζωή, μίλησε στην εφημερίδα On Time τόσο για την επέμβαση όσο και για την κατάσταση της υγείας του.

 «Είναι ένα πολύ σημαντικό χειρουργείο. Ο Κωνσταντίνος μπροστά στο μέτωπο έχει οστικό έλλειμμα και αυτό πρέπει να καλυφθεί. Για να καταλάβεις, δεν έχει κόκαλο, θα του πάρουν δικό του κόκαλο από το κρανίο, θα κοπεί στη μέση, η μία φλούδα θα έρθει μπροστά στο μέτωπο και το υπόλοιπο θα κουμπωθεί πίσω. Απλώς θα είναι με το δικό του μόσχευμα, όχι ξένο, ώστε να μην ταλαιπωρηθεί ξανά με μολύνσεις.

Θα κάνουμε τον προεγχειρητικό έλεγχο και τεστ κορωνοϊού και την Τρίτη θα γίνει κανονικά το χειρουργείο, το οποίο έχουν αναλάβει δύο εξαίρετοι γιατροί, ο πλαστικός χειρουργός Κωνσταντίνος Αλεξάνδρου και ο νευροχειρουργός Κανάρης Παναγόπουλος.

Δεν το βάζω κάτω σε ό,τι αφορά τον Κωνσταντίνο. Ήμουν αποφασιστική από την αρχή. Αν με είχε κυριεύσει η φοβία, ακόμη θα ήταν 100 βήματα πίσω.

Είναι πολλά αυτά που δε σταματάνε, οι φυσιοθεραπείες, οι λογοθεραπείες, έχει μεγάλο δρόμο ακόμα, αλλά δε σταματάμε να πιστεύουμε σε αυτόν.

Έχουμε να κάνουμε μια επέμβαση στα μάτια του, καθώς μετά δημιουργήθηκε πρόβλημα. Πιστεύουμε στον Θεό και εγώ δεν σταματώ ποτέ να είμαι αισιόδοξη» τόνισε.

Υπενθυμίζεται ότι στις 24 Δεκεμβρίου του 2017, ο παρουσιαστής συγκρούστηκε με λεωφορείο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, καθώς επέστρεφε στο σπίτι του με τη μηχανή του. Έκτοτε, έχει υποβληθεί σε πλήθος χειρουργείων, αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα στην υγεία του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 14:51