search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 18:47
MENU CLOSE

Ήξεις αφήξεις του ALPHA για το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»

30.03.2021 09:53
mourmoura-new

Είναι ένα από τα πλέον αγαπημένα σήριαλ όχι μόνο του καναλιού της Κάντζας, μα και της τηλεοπτικής πραγματικότητας σε γενικό πλαίσιο τα τελευταία χρόνια.

Προς απογοήτευση του τηλεοπτικού κοινού, μέχρι πρότινος, η επιστροφή της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» τη νέα σεζόν να μην θεωρείται δεδομένη, μιας και ο ALPHA επιθυμεί πλήρη ανανέωση στο κομμάτι της μυθοπλασίας.

Ακόμη και οι πρωταγωνιστές της σειράς δεν είχαν την παραμικρή ενημέρωση όσον αφορά στο αν θα συνεχίσουν με ακόμα μία σεζόν ή αν θα αποχαιρετήσουν οριστικά στους τηλεθεατές τον ερχόμενο Ιούνιο.

Φαίνεται ότι μετά από σκέψη οι ιθύνοντες του καναλιού ζύγισαν ξανά το θέμα τους και από ότι φαίνεται η «Μουρμούρα» μπήκε ξανά στο πλάνο τους.

Αποφάσισαν να συνεχίσουν τη σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» για 9η σεζόν. Στόχος είναι να συνεχίσει χωρίς αλλαγές σε κάστινγκ και ζευγάρια, καθώς τα προηγούμενα χρόνια υπήρξαν πολλές αλλαγές που ίσως και να μην βοήθησαν. Σε κάθε περίπτωση είναι μια θετική εξέλιξη!

Για να δούμε σε πόσους ορόφους θα ανεβοκατέβει το ασανσέρ των αποφάσεων!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 18:47