search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 14:26
MENU CLOSE

Ντίνος Σιωμόπουλος: Η απόφασή του να φύγει από τον Παπαδάκη μετά από 11 χρόνια

30.03.2021 10:53
ntinos_siomopoulos

Ο γνωστός δημοσιογράφος την φετινή σεζόν ανήκει στο δυναμικό του Mega. Ο οικονομικός συντάκτης που συνεργαζόταν για πολλά χρόνια με το «Καλημέρα Ελλάδα» και πρόσφατα έγινε και μπαμπάς μίλησε στην Real life.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην αποχώρηση του από το πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη και το επόμενο τηλεοπτικό βήμα που έκανε.

«Τα 11 αυτά χρόνια δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη είναι γεμάτα με πλούσιες εμπειρίες και μοναδικές αναμνήσεις. Ήμουν δίπλα σε έναν σπουδαίο παρουσιαστή που εμπιστεύθηκε όλα αυτά τα χρόνια την ποιότητα της δουλειάς μου και τον χαρακτήρα μου. Έμαθα πολλά. Το βασικότερο, να ακούω την κοινωνία και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος. Σίγουρα, όταν κλείνει ένα τόσο μεγάλο κεφάλαιο έχεις την αμφιβολία αν πήρες την σωστή απόφαση ή όχι. Όμως, η ζωή θέλει ρίσκο και εγώ το πήρα για να κάνω το επόμενο βήμα. Αισθάνομαι ότι δικαιώθηκα», απάντησε ο Ντίνος Σιωμόπουλος στην ερώτηση του κατά πόσο ήταν δύσκολο να αποχωρήσει από το «Καλημέρα Ελλάδα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 14:23