search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 11:08
MENU CLOSE

Πανικός στο διαδίκτυο με τα «διαβολικά» παπούτσια που περιέχουν ανθρώπινο αίμα (Photos)

30.03.2021 15:35
satanopapoutsa-new

Σάλος έχει ξεσπάσει στο διαδίκτυο με τα αθλητικά παπούτσια που έχουν σατανιστικά σύμβολα και οι σόλες τους εμπεριέχουν μέσα ανθρώπινο αίμα. Κανείς δεν ξέρει εάν πρόκειται για κάποιο διαφημιστικό κόλπο ή για πραγματικότητα όμως ο θόρυβος που έχει δημιουργηθεί είναι μεγάλος.


Τα διαβολικά παπούτσια δημιουργήθηκαν από την καλλιτεχνική κολεκτίβα «MSCHF» και ουσιαστικά πρόκειται για τροποποιημένα παπούτσια μάρκας Nike. Στα «διαβολοπάπουτσα» υπάρχουν ευκρινώς σύμβολα όπως ένας ανάποδος Σταυρός, μια πεντάλφα και οι λέξεις «Λουκάς 10:18». Πρόκειται για το εδάφιο από το Κατά Λουκάν Ευαγγέλιο που λέει «Είδα τον Σατανά να πέφτει ως κεραυνός από τον Παράδεισο».


Τα παπούτσια βγήκαν μόνο σε 666 κομμάτια και η τιμή τους δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητη αφού κοστίζουν 870 ευρώ το ζευγάρι. Και τα 666 κομμάτια έγιναν ανάρπαστα μέσα σε ελάχιστη ώρα.
Μέσα από την αερόσολα τους διακρίνεται ένα κόκκινο υγρό το οποίο οι κατασκευαστές λένε ότι είναι ανθρώπινο αίμα.

Η εταιρία Nike, από την πρώτη στιγμή έσπευσε να πάρει αποστάσεις από το δημιούργημα το οποίο στηρίζεται στο γνωστό μοντέλο της το Air Max 97 και να μηνύσει την κολεκτίβα MSCHF για αυτό που έκανε.
Τα διαβολικά παπούτσια ξεσήκωσαν και θύελλα αντιδράσεων, ακόμα και από εκπροσώπους της πολιτικής σκηνής στις ΗΠΑ, όπως η Κυβερνήτρια της Νοτίου Ντακότα, Κρίστι Νοέμ, η οποία έγραψε στο Twitter ότι «Πρέπει να παλέψουμε για την ψυχή του Έθνους μας και πρέπει να νικήσουμε».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 11:08