search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 21:59
MENU CLOSE

Απίστευτη επίθεση: Εξαγριωμένο χταπόδι όρμησε σε άνδρα – Τον χτυπούσε με τα μακριά του πλοκάμια (Video)

02.04.2021 15:35
xtapodiagrio-new

Είναι από τις σπάνιες φορές που η κάμερα κατέγραψε την επίθεση ενός μεγάλου χταποδιού σε έναν άνδρα, στα ρηχά. Η επίθεση ήταν τόσο σφοδρή και ο άνδρας τραυματίστηκε ελαφρά στο λαιμό και τα χέρια.


Το περιστατικό συνέβη στα ρηχά της ακτής, στην περιοχή Geographe Bay στην Αυστραλία. Ένας άνδρας είχε πάει με την οικογένεια του να απολαύσει το νερό και τον ήλιο και τη στιγμή που έπαιζε με το παιδί του, ένα μεγάλο χταπόδι εμφανίσθηκε δίπλα του και με τρομακτική ταχύτητα του επιτέθηκε.


Το μαλάκιο τον χτύπησε με τα πλοκάμια του σαν μαστίγιο και στη συνέχεια τα άπλωσε επιδεικτικά μέσα στο νερό. Ο άνδρας που δέχτηκε την επίθεση και ονομάζεται Κάρλσον, είναι πρώην ναυαγοσώστης και κάτι τέτοιο όπως είπε δεν το έχει συναντήσει ποτέ στη ζωή του.


«Το χταπόδι μας χτύπησε, ήταν πραγματικό σοκ», δήλωσε ο Κάρλσον και συνέχισε «Τα γυαλιά θαλάσσης μου θόλωσαν, το νερό ξαφνικά σκοτείνιασε και θυμάμαι να είμαι σοκαρισμένος και μπερδεμένος».


Το χταπόδι κάποια στιγμή μάλιστα τον έπιασε και στη βάση του λαιμού και παρά της προσπάθειες του άνδρα δεν μπορούσε να το ξεκολλήσει από πάνω του. Τότε πήρε την κόκα κόλα που έπινε και την άδειασε επάνω στο μαλάκιο με αποτέλεσμα εκείνο να χαλαρώσει το σφίξιμο και να τον αφήσει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 21:47