search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:32
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη – Πάτρα: Στα κάγκελα οι έμποροι για το «λουκέτο» στο λιανεμπόριο (Video)

05.04.2021 14:52
katastimata-kidioxarto

Ανοιχτά καταστήματα, χωρίς πωλήσεις και πελάτες, αλλά με μαύρες σημαίες και κηδειόχαρτα συνθέτουν την εικόνα της αγοράς σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα.

Η οργή των εμπόρων δεν υποχωρεί, παρά τα το νέο επίδομα ειδικού σκοπού που έταξε σήμερα η κυβέρνηση μέσω του υπουργού Οικονομικών.

Χαρακτηριστικό είναι ότι το εμπορικό επιμελητήριο ήδη κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά της ΚΥΑ για το άνοιγμα των καταστημάτων.

Στην Πάτρα τα καταστήματα, ως συμβολική διαμαρτυρία, είχαν ανοιχτές πόρτες, ανοιχτά φώτα, αλλά δεν εξυπηρετούσαν πελάτες. Οι επαγγελματίες δηλώνουν ότι το ποσό ενίσχυσης είναι πάρα πολύ μικρό και δεν λύνει κανένα πρόβλημα.

Ανάλογη εικόνα και στη Θεσσαλονίκη όπου οι καταστηματάρχες λένε ότι «δεν πουλιόμαστε» ούτε με 2 ούτε με χιλιάρικα, ενώ ορισμένοι αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανοίξουν τις επιχειρήσεις τους κατά παράβαση των κυβερνητικών αποφάσεων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:28