search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 08:51
MENU CLOSE

«Βόμβα» Κέιτ Ουίνσλετ: Ηθοποιοί κρύβουν τη σεξουαλικότητά τους λόγω «ομοφοβίας» στο Χόλιγουντ

05.04.2021 18:29
kate_winslet_new

Μια «βόμβα μεγατόνων» για το Χόλιγουντ έριξε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Κέιτ Ουίνσλετ, λέγοντας ότι πολλοί ηθοποιοί κρύβουν τη σεξουαλικότητά τους φοβούμενοι συνέπειες στην καριέρα τους.

Σύμφωνα με το People, η πρωταγωνίστρια του «Τιτανικού» δήλωσε στους Sunday Times ότι «δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσους νέους ηθοποιούς γνωρίζω -κάποιοι γνωστοί, κάποιοι που τώρα κάνουν τα πρώτα βήματά τους- που είναι τρομοκρατημένοι ότι θα αποκαλυφθεί η σεξουαλικότητά τους και θα δυσκολευτούν να βρουν ρόλους “straight”».

«Ένας γνωστός ηθοποιός πρόσφατα βρήκε αμερικανό ατζέντη και εκείνος του είπε “ξέρω ότι είσαι bisexual. Εγώ, πάντως, δεν θα το δημοσιοποιούσα”. Μπορώ να σκεφθώ τουλάχιστον τέσσερις ηθοποιούς που κρύβουν απολύτως τη σεξουαλικότητά τους. Είναι οδυνηρό. Γιατί φοβούνται μήπως τους ανακαλύψουν. Και το λένε. “Δεν θέλω να με ανακαλύψουν”», προσέθεσε.

«Το Χόλιγουντ πρέπει να τελειώνει με τη μ@λ@κια “μπορεί να παίξει τον straight, αφού είναι ομοφυλόφιλος;”. Θα έπρεπε να είναι παράνομο. Δεν θα πιστέψετε πόσο διαδεδομένο είναι και δεν περιορίζεται στο ερώτημα αν ένας γκέι ηθοποιός μπορεί να παίξει τον straight. Κάποιοι δεν θέλουν να αποκαλυφθούν για προσωπικούς λόγους ή λόγω ντροπής. Και δεν είναι δουλειά κανενός», υπογράμμισε η Ουίνσλετ.

«Δεν θέλω να επιτεθώ στο Χόλιγουντ, αλλά μιλάμε για νεαρούς ηθοποιούς που σκέφτονται να μπουν στο επάγγελμα και να το κάνουν πιο ανοιχτό. Με λιγότερη κριτική, διακρίσεις και ομοφοβία» υπογράμμισε.

Photo: Flickr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 08:50