search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 12:21
MENU CLOSE

Μάρκος Σεφερλής: Mε ποια διατροφή κατάφερε να χάσει 10 κιλά (Video)

08.04.2021 10:30
markos-seferlis-new

Για την επιστροφή του στην τηλεόραση, αλλά και τα νέα του επαγγελματικά σχέδια στο θέατρο μίλησε ο Μάρκος Σεφερλής, ο οποίος δε δίστασε, μάλιστα, να αποκαλύψει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου τη δίαιτα που τον βοήθησε να χάσει δέκα κιλά.

Επιπλέον, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία του να δημιουργήσει ένα παντοπωλείο, με την ονομασία «Πλάι Σου», το οποίο θα παρέχει δωρεάν τρόφιμα και προϊόντα σε οικογένειες που έχουν ανάγκη, επισημαίνοντας πως το θέατρο είναι για να κλείνει πληγές και όχι για να ανοίγει.

To επόμενο πρότζεκτ που θα κάνω στον Αnt1 θα είναι ένα live σίριαλ. Επηρεασμένος από την τραπ μουσική, έβγαλα την παράσταση μου Mark Clip, Ο Ντίλερ του Γέλιου. Θα τραπάρω στη σκηνή. Ο Χάρης ακούει τέτοια τραγούδια μέρα νύχτα” ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας για τα μελλοντικά του σχέδια.

Πώς έχασε 10 κιλά

Εμφανώς αδυνατισμένος στο πλατό του “The2NightShow”, ο Μάρκος Σεφερλής αποκάλυψε στο τηλεοπτικό κοινό τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να χάσει 10 ολόκληρα κιλά: 

«Έχασα 10 κιλά κάνοντας δίαιτα και γυμναστική. Κάνουμε γυμναστική μαζί με τη Έλενα αλλά με διαφορετικές ασκήσεις. Κάνω και διατροφή. Τρώω 5 γεύματα.

Ομελέτα με ασπράδια, κοτόπουλο η ψάρι και το βράδυ έχω ένα πρωτεϊνούχο ρόφημα και μετά πάλι μια ομελέτα με ασπράδια. Επειδή έχω σκοπό να ανεβάσω την Τούτσι που είναι το αγαπημένο μου μιούζικαλ και θέλω να είμαι αδύνατος».

Το χιούμορ είναι η άμυνά μου

Ο Μάρκος Σεφερλής αποκάλυψε ότι το χιούμορ είναι η άμυνά του, καθώς καταφεύγει σε αυτό ακόμα και σε δύσκολες στιγμές.

Δεν έχω πέσει σε κατάθλιψη ποτέ. Το χιούμορ είναι η άμυνα μου. Στην κηδεία του πατέρα μου τους έκανα να γελάνε. Είμαι άνθρωπος που θέλω να ζω την επιτυχία και την αποτυχία μου.

Είμαι καλεσμένος σε δική σου εκπομπή και χορεύω με τη Βογιατζάκη τραγούδι του Ρουβά. Και με ενημερώνουν ότι πρέπει να πας στο νοσοκομείο γιατι ο μπαμπάς σου δεν είναι καλά. Με το που φτάνω στο νοσοκομείο δεν τον προλαβαίνω.

Είχε πεθάνει λίγα δευτερόλεπτα πριν. Εκείνη την ώρα έκανα πλάκα στο συνεργάτη σου. Πληγώθηκα στεναχωρήθηκα αλλά αντέδρασα έτσι. Η σχέση με τον πατέρα μου ήταν πολύ καλή.

Ήταν πάντα δίπλα μου. Μου έδιναν χρήματα και όταν ερχόταν να με δει, πάντα έκλαιγε γιατί καταλάβαινε ότι το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Παρ΄ότι ήταν αμόρφωτοι άνθρωποι οι γονείς μου μας έδωσαν αξίες.” είπε μεταξύ άλλων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 12:21