search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:24
MENU CLOSE

Αντριάνα Παρασκευοπούλου: Δεν υπήρχε παρουσιάστρια για το δελτίο των 12 – Με πέταξαν όπως ήμουν στο πλατό (Video)

10.04.2021 18:50
paraskevopoulou_new

Για το ξεκίνημά της στη δημοσιογραφία, τη σύμπτωση που την οδήγησε στην παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων, αλλά και τη σχέση της με τους δύο 17χρονους γιους της μίλησε στις Roomies η δημοσιογράφος και anchorwoman του MEGA, Αντριάνα Παρασκευοπούλου.

«Έκανα πολλά χρόνια αστυνομικό ρεπορτάζ, μετά πέρασα στο ελεύθερο ρεπορτάζ, ήμουν στην ΕΡΤ3, μετακόμισα μετά στην Αθήνα οπότε πήρα μεταγραφή στην ΕΡΤ. Πέρασα πολλά χρόνια στο τμήμα διεθνών ειδήσεων, με πολλά ξενύχτια, βάρδιες από τις 5 το πρωί, και μετά από αρκετά χρόνια πέρασα στο δελτίο ειδήσεων από μία σύμπτωση. Μου αρέσουν οι ειδήσεις. Με ιντρίγκαρε από μικρή να ξέρω ότι μπορώ να έχω γνώση για ό,τι συμβαίνει σε όλο τον πλανήτη, χωρίς όριο», περιέγραψε αναφορικά με την πορεία της καριέρας της και την αγάπη της για τη δημοσιογραφία.

Στα βαθιά

«Ήμουν πολλά χρόνια στο ρεπορτάζ και όταν ήμουν στο τμήμα διεθνών ειδήσεων και δούλευα σε μία εκπομπή πέρα από το δελτίο, στην Πόπη Τσαπανίδου, χτύπησε το τηλέφωνό μου 12 παρά 10, το δελτίο ήταν στις 12 το μεσημέρι, και μου είπαν να πάω όπως είμαι στο studio να πω το δελτίο. Νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα και έκλεισα το τηλέφωνο. Ξαφνικά βλέπω και τρέχει κόσμος προς το μέρος μου και μαθαίνω ότι είχε γίνει μπέρδεμα στις βάρδιες και δεν υπήρχε παρουσιάστρια για το δελτίο των 12, οπότε με πέταξαν όπως ήμουν μέσα στο πλατό», αποκάλυψε η ίδια σχετικά με το πρώτο της δελτίο.

«Έχω κάτι που μου βγαίνει σε καλό στη ζωή μου. Όταν γίνεται κάτι απότομο και ξαφνικό και είναι η στιγμή του πανικού, σκέφτομαι ότι αυτό πρέπει να κάνω τώρα, και μετά βλέπουμε. Οπότε με βοηθάει αυτό και δεν αγχώθηκα», πρόσθεσε στο ίδιο θέμα.

«Είχα προτάσεις από ιδιωτικά κανάλια όλα αυτά τα χρόνια, γιατί κάνω και αρκετά χρόνια δελτίο. Νομίζω ότι πάντα έρχεται μια στιγμή στη ζωή σου που νιώθεις είτε πιο κοντά σε μια ανατροπή, είτε πιο μακριά. Εγώ μέχρι τώρα ήμουν μακριά. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις», σημείωσε η όμορφη δημοσιογράφος αναφορικά με τις σκέψεις της για το μέλλον.

«Δεν μπορώ να πέσω για ύπνο αν δεν έχω πλύνει και το τελευταίο κουταλάκι»

«Είμαι ψυχαναγκαστική στο θέμα της καθαριότητας, δεν μπορώ να πέσω για ύπνο αν δεν έχω πλύνει και το τελευταίο κουταλάκι. Γράφω τα πάντα, κάνω λίστα με τις δουλειές του σπιτιού. Χωρίς λίστα θα τρελαθώ», αποκάλυψε η Αντριάνα Παρασκευοπούλου, ενώ μίλησε και για τους δύο 17χρονους γιους της, αναφέροντας ότι «Είναι στη Β’ Λυκείου. Με τα παιδιά έχω μια συγκεκριμένη θεωρία, ότι ο καθένας χρειάζεται το χώρο και το χρόνο του. Και έτσι τους έχω μάθει από όταν ήταν μικροί. Και τους έχω μάθει ότι πρέπει να είμαστε συνεπείς απέναντι σε αυτό που θέλουμε να είμαστε».

«Δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα για τη ζωή, αλλά ένα μπορώ να το πω: Μεγαλώνω τα πρότυπα γαμπρών για τις νύφες μου!», είπε η ίδια γελώντας.

«Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν πριν από το δελτίο, ήμουν ήδη στο πλατό και είχαμε 2-3 λεπτά πριν το σήμα αρχής, και μου τηλεφώνησαν ότι είχε χτυπήσει ο γιος μου σε έναν αγώνα μπάσκετ στην Πάτρα και είχε χτυπήσει αρκετά σοβαρά», είπε ακόμα η Αντριάνα Παρασκευοπούλου.

Απαντώντας στο αν θα έκανε ποτέ ψυχαγωγία στην τηλεόραση, η ίδια είπε ότι «Έχω κάνει μότο της ζωής μου το “ποτέ μη λες ποτέ”.  Παλιά έλεγα όχι και αποκλείεται, αλλά η ζωή αποδεικνύει ότι έχει πολύ μεγαλύτερη φαντασία από εσένα».

«Στην προσωπική μου ζωή είμαι με μια φόρμα και μια κοτσίδα. Δε βάφομαι καθόλου, δεν έχω σεσουάρ για μαλλιά, δεν ξέρω καθόλου από μαλλιά», είπε ακόμα η Αντριάνα Παρασκευοπούλου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:23