search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 20:29
MENU CLOSE

Η πρόβλεψη του «Ηλία Χαραμή» για τη Μουρμούρα (Video)

11.04.2021 18:34
mourmoura-new

Για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου, την πρώτη φορά που συνάντησε τη σύζυγό του αλλά και την πετυχημένη σειρά του Alpha «Mην Αρχίζεις της Μουρμούρα» που προβάλλεται για 8η χρονιά, μίλησε ο Βλαδίμηρος Κυριακής στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται».

Σχολιάζοντας τις καταγγελίες από τον χώρο του θεάτρου, ο δημοφιλής ηθοποιός είπε: «Το άδικο είναι ότι κάποιοι καταχράστηκαν κάποια εξουσία και αυτό είναι μεγάλο λάθος. Είμαι κάθετα αντίθετος στη βία. Το θέατρο μιλάει για ποίηση. Η τέχνη μας απευθύνεται στον ψυχισμό του θεατή».

Αλλάζοντας κλίμα παραδέχτηκε ότι μόλις πήρε στα χέρια του το σενάριο της «Μουρμούρας» κατάλαβε πόσο καλά θα πάει και είπε πως η σειρά θα φτάσει τα 10 χρόνια, κάτι που όπως δείχνουν τα πράγματα θα συμβεί αφού του χρόνου θα είναι η 9η σεζόν.

Για τη σύζυγό του  Έφη Μουρίκη, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είπε: «Είμαστε 32 χρόνια μαζί. Δεν μπορώ να ξεχάσω την πρώτη φορά που τη συνάντησα. Έρωτας. Εύχομαι να συμβεί στους πάντες».

«Δεν θαυμάζω μόνο τη γυναίκα μου αλλά θαυμάζω τη γυναίκα σαν γυναίκα. Είναι εξαιρετικές και χορεύουν στα όνειρά μας. Μπορούν να μάς μάθουν ότι πρέπει να παραμένουμε ερωτευμένοι με τα πάντα στη ζωή αλλιώς θα πεθάνουμε από την πλήξη» ήταν τα λόγια του», συνέχισε.

«Με ρωτούσαν πως με έλεγαν και απαντούσα Κώστας»

Ο ηθοποιός μίλησε και για το όνομά του που του έκανε τη ζωή δύσκολη όταν ήταν μικρός.

«Το όνομά μου το πήρα από τον πατέρα μου. Ρώσικης καταγωγής, πέρασε στην Ελλάδα με κάποιους εμπόρους. Λεγόταν Κούσμιτς Κυριάκος, Πόντιος και άλλαξε το όνομα του σε Κοσμάς Κυριακίδης. Εξού και ο Βλαδίμηρος», εξήγησε.

«Μικρός όποτε το έλεγα, πρώτα από όλα δεν μπορούσε να το πει κανείς και τα άλλα παιδιά με κορόιδευαν» παραδέχθηκε, επίσης, ο γνωστός ηθοποιός. «Άκουγα πολλά… Πάρα πολλά… Όπως Βλαδίμουρλος. Και υπήρχαν και περιπτώσεις που με ρωτούσαν πώς με έλεγαν και απαντούσα Κώστας», συνέχισε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 20:29