search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 05:21
MENU CLOSE

Πυροβολισμοί σε Λύκειο στο Τένεσι των ΗΠΑ – Ένας νεκρός και ένας τραυματίας αστυνομικός

12.04.2021 23:44
tenesi-new
Photo: Twitter

Περιστατικό με πυροβολισμούς εκτυλίχθηκε σε Λύκειο στην πόλη Νόξβιλ του Τένεσι των ΗΠΑ, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για έναν νεκρό και έναν τραυματία αστυνομικό.

Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, ένας άντρας είναι νεκρός και άλλο ένα άτομο συνελήφθη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες λένε πως οι μαθητές δεν ενεπλάκησαν στο συμβάν, αν και νωρίτερα οι αστυνομικές αρχές έκαναν λόγο για πολλούς τραυματίες. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ ασθενοφόρα και περιπολικά βρέθηκαν στο σχολείο, το οποίο εκκενώθηκε.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Τενεσί, επιβεβαίωσε το συμβάν και τον τραυματισμό του αστυνομικού, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο, τη μη ύπαρξη πλέον απειλής.

Πλάνα από τηλεοπτικά δίκτυα δείχνουν αστυνομικούς και πυροσβέστες γύρω από το λύκειο Όστιν – Ιστ στο ανατολικό Νόξβιλ. Το τηλεοπτικό δίκτυο Local 10 News μετέδωσε ότι το σχολείο έχει τεθεί υπό αυστηρό αποκλεισμό και ότι οι γονείς κλήθηκαν να πάνε στο πίσω μέρος του σχολικού συγκροτήματος για να πάρουν τα παιδιά τους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:34