search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 19:17
MENU CLOSE

Η Άννα Διαμαντοπούλου «βλέπει» κωλοτούμπα… Φίλη

13.04.2021 13:35
diamantopoulou_new

Η Άννα Διαμαντοπούλου θυμάται. Και όταν χρειάζεται υπενθυμίζει και τελευταία εμφανίζεται πολύ δραστήρια στο twitter.

Έτσι, χθες ως τηλεθεάτρια στο Evening Report του Γιώργου Κουβαρά στο Action24 άκουσε με έκπληξη – όπως λέει – τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Φίλη, να λέει ότι νόμος που ψηφίστηκε διακομματικά με μεγάλη πλειοψηφία, δεν μπορεί να αλλάξει.

Ο κ. Φίλης με αυτό το επιχείρημα ήθελε να υποστηρίξει ότι δεν μπορεί να αλλάξει ο νόμος περί ψήφου αποδήμων, όμως η πρώην Ευρωπαία Επίτροπος σήκωσε το γάντι από τον λογαριασμό της στο twitter, κάνοντας λόγο για θετική κωλοτούμπα.

Και γιατί το έκανε αυτό; Μα γιατί ο δικός της νόμος για την Παιδεία, ο περίφημος νόμος Διαμαντοπούλου, είχε ψηφιστεί από τη Βουλή με την πλειοψηφία- ρεκόρ των 255 βουλευτών, δηλαδή πάνω από τα 2/3 της Βουλής και όμως ο ΣΥΡΙΖΑ τον ξήλωσε.

Μάλιστα ήταν ένα από τα πρώτα πράγματα που είχε αναγγείλει ο τότε Υπουργός παιδείας, Αριστείδης Μπαλτάς.

Βέβαια για την ιστορία ο πρώτος που ξήλωσε το νόμο – Διαμαντοπούλου ήταν ο πρώην Υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 19:17